Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav svima

<< < (3/7) > >>

Kapetan:
pozdrav i dobro dosao ...

tih 150 kila manje ce definitivno praviti razliku u brzini to nemoj da sumljas...  blago v je odlicno resenje za dunav ali ce ti trebati malo vremen da se priviknes posto posto ono ipak za nijansu malo vise ljulja ali nista strasno...

SALE NB:
Dobrodošao!   :drinks:

Za amatersku gradnju, a pogotovo za planove "sa salvete" je lim bolji izbor. Šper/epoksi je materijal za ozbiljnu gradnju i šteta je bacati ga na neka priručna plovila.
Jasno je i da se rezultat gradnje razlikuje u istoj meri. Kvalitetno napravljen čamac u šper/epoksi je superioran u svakom pogledu u odnosu na bilo koje slično metalno plovilo.
Finansije su svakako na strani lima, ali uvek je bilo: Koliko para-toliko muzike!
Blagi V je optimalan za Dunav, sve u svemu, nije ti loš plan.  :good:

Nego, otkud ovo "Pajser"?! :taunt:

busa2:
Ajde bre vi strucnjaci manite se teorije i nauke čovek trazi resenje za svoj prvi camac nesludjujte ga necim sto se u nasim glavama mota 20 i vise godina.Iste dileme i ja imam danas dan : metalni - plasticni - aluminijumski camac .... sve je to relativno kada finansije , vreme i potrebe diktiraju kod svih nas razlicita vidjenja . Mile neslusaj nasa mudrovanja nego izvuci iz svega ovog samu srž i udji u pricu a posle ces lako !
Odiseju i Saletu NB : razumem vas obojicu ali ne podrzavam vas u ovoj temi nezamerite ! :drinks:

IKA:
glas razuma :good: :drinks:

andrijapajic:
najbolji je onaj kojim ces ploviti, umesto da sanjas o necemu za sta nema $$$. pa ja ono moje plakarce nisam ni zavrsio, a svasta bih pravio drugacije da radim ispocetka! najbolje je da kupis nesto postojece sto se 80% uklapa u tvoju ideju, najjeftinije je i najbezbolnije.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju