The world of sailing - Svet jedrenja > Vesti iz sveta jedrenja i jedriličarstva
Prodaja jedrilice u Borci
Kapetan:
--- Citat: Neverin 31, 08, 2011, 23:18:15 posle podne ---Pogledajte crnogorski zakon o jahtama, mislim da imate povlastice kao drzavlani Srbije ako registrujete brod pod crnogorskom zastavom.
--- Kraj citata ---
ika ima ideju da vozi po nasim vodama onda ga to dodje 5000 dinara mesecno ...
brodski stolar:
Cena je izmedju 10000 i 15000
nauticant:
To je sad kao pala cena jer je kraj sezone, inace cena ce na prolece kao da skoci ! ? Znas ti sta je 10 soma danas, alo. Pa to bi i da je brod u extra stanju i sa mnogo opreme u Beogradu tesko prodao, a ne sa motorom koji je za zamenu itd itd
broker975fx:
Ah nemojte sada preterivati. Prodavac ima pravo da kaže koliko ceni svoju robu a sa druge strane kupac prihvata ili ne prihvata.Zadnju reč daje tržište a u ovim okolnostima sada sve je poremećeno. Cene brodova sa istina pale ali ne u nekoj znatnoj meri samo je tržište mrtvo i prometa gotovo da i nema. Jbg dobra lađa je dobra bez obzira na cenu i okolnosti pod kojima se prodaje a ako okolnosti nisu urgentne tu prostora za preterani pad cene nema a druga je stvar kad nekom gori pod nogama.
Ova jedrilica realno nije za reku ili barem ne za BGD i uzvodne vode od BGD. Njoj treba vetra i prostora a ako gradnja izvršena kvalitetno i ima nešto od opreme a imajući u vidu konstruktora mislim da je cena više nego realna - posebno ova niža navedena
nauticant:
Ja se ko p'jan drzim principa "ko nema u vugla ima googl-a", proguglas pa vidis. Ako je ova jedrilica za more, kako kazes, onda u redu. Onda niza cena minus transport do mora i to je mozda onda OK, mozda...il kupis na moru pa nema transporta. A 'de je jos zamena motora i dr potrebni radovi. A koji su sada drugi uslovi nego "ovi kada je sve poremeceno", covek sada i ovde prodaje, o tome i pricam
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju