E, ovako treba... > Tehnike i saveti...

Uticaj vrlo spore vožnje na vanbrodski motor

<< < (4/5) > >>

mossi:
Evo danas odradili servis, promena filtera i ulja u motoru. Yamaha F25
Nakon toga, instalirali Obrtomer.
Ustanovili da radi!  :good:
Ustanovili da je ler na 1100 .. ipak malo previsoko.

Spustili na 930!

:dance1: :dance:
 :drinks:

SLike su mobilnim..  :smile:

skipper:
Proveri kao što kaže Duke dalinske komande, tj. sajle, moguće je da su kratke i nategnute pa zbog toka pravi probleme.

SALE NB:
Danas sam se stvarno "nauživao" spore vožnje sa mojim 2T Johnsonom.
Duga spora vožnja deluje tako na motor da isti crkne!
Mislim da se ugasio jedno 15 puta. Samo za usporedbu, od kada ga imam, pa do danas se ugasio možda 2-3 puta, kad ostane bez goriva.
 :aggressive:
Znači, izuzetno spora vožnja ( na leru),nije za 2-taktaše! I tačka!!!  :wild:  :dance:

Kapetan:

--- Citat: SALE NB  09, 05, 2009, 18:54:09 posle podne ---Danas sam se stvarno "nauživao" spore vožnje sa mojim 2T Johnsonom.
Mislim da se ugasio jedno 15 puta. Samo za usporedbu, od kada ga imam, pa do danas se ugasio možda 2-3 puta, kad ostane bez goriva.
Znači, izuzetno spora vožnja ( na leru),nije za 2-taktaše! I tačka!!!  :wild:  :dance:

--- Kraj citata ---

ceo dan je bio na 1100 na protestu  i nije se zalio :) a tebi se zakacio konopac oko elise :)

SALE NB:

--- Citat: Kapetan  09, 05, 2009, 19:29:32 posle podne ---
--- Citat: SALE NB  09, 05, 2009, 18:54:09 posle podne ---Danas sam se stvarno "nauživao" spore vožnje sa mojim 2T Johnsonom.

--- Kraj citata ---

ceo dan je bio na 1100 na protestu  i nije se zalio :) a tebi se zakacio konopac oko elise :)

--- Kraj citata ---

To je bilo 15. gašenje, u predhodnih 14 nije bilo konopca  :taunt:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju