Nautika opšta... > Iskustva sa vode

osoljeno !-jedrilica ;Navona; na jadranu

<< < (4/5) > >>

nauticant:
Lepa ti ladja kapetane, vidim te danas sa sidra na spicu Ade Medjice kako ode uzvodno sa otvorenim jedrima za nekim zelenim brodicem, bas ti lepa. A ona genova domacinska, mora da dobro tutnji.

E, a gledam nesto specifikacije Aloa 23, gaz ti je 1,1m sto znaci svega 20 cm veci nego kod mene. Sa dobrom prikolicom i eventualnim dodatnim podesavanjem sa Novcicem, mislim da bi bez problema mogao da je vuces

zorter:
Majstore, svaka cast !!! :good:

Kapetan:

--- Citat: nauticant  06, 08, 2011, 21:17:15 posle podne ---Lepa ti ladja kapetane, vidim te danas sa sidra na spicu Ade Medjice kako ode uzvodno sa otvorenim jedrima za nekim zelenim brodicem, bas ti lepa. A ona genova domacinska, mora da dobro tutnji.

E, a gledam nesto specifikacije Aloa 23, gaz ti je 1,1m sto znaci svega 20 cm veci nego kod mene. Sa dobrom prikolicom i eventualnim dodatnim podesavanjem sa Novcicem, mislim da bi bez problema mogao da je vuces

--- Kraj citata ---

e bre sto se ne javi , presli smo preko 20 i kusur kilometara kombinovano motor jedra prosecna brzia oko 9 km uzvodno (sava - dunav)

dotle sam imao vetra posle ade medjice skoro ni dah ali nisam hteo da spustam jedra sve u nadi da ce malo zaduvati, sto se naravno desilo cim smo se vezali za obalu , al ajd barem je vetar rasterao komarce ... zelena ladja je zoki novus islo smo kod zorana na 18 km ...

negde pise 1,1 negde na netu 1,4 , moracu da izmerim jednog dana nisam se setio kada je ladja bila na suvom ...

sa novcicem saradjujem vec 3-4 godine moracu da ga cimnem i pitam sta i kako mada mislim da mi nova prikolica i kolevka  ne gine

nauticant:
Bio na sidru, podaleko...

Kapetan:
na moru sam jedrio sa duplo vecim brodom (15 metara) pa ne mogu da poredim , reci mi kako se tebi cine razlike more - reka sto se jedrenja tice?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju