E, ovako treba... > Plovila

DELPHIA 1050 Escape

<< < (5/8) > >>

espresso:
nije evropa pocela da koristi obilaznicu, vec je slovenacki transporter mislio da je preko Bugarske blize i brze. za blize je bio u pravu ali ne i za brze. naime brod je registrovan na usa zastavu na ime moga oca koji ima  prebivaliste u Makedoniji. prolaskom kroz Bugarsku hteli su da izbegnu privremeni uvoz u, i izvoz iz makedonije koji je neminovan ako bi iz Srbije isli u Makedoniju pa u Grcku. druga logika im je bila da je bolji put od bugarsko-grcke granice do Soluna, nego kroz Makedoniju do Soluna (ovo nisam siguran, ali oni su profesionalci sa iskustvom). ali ne lezi vraze. naletese na vazda revnosne bugarske carinike koji propise EU o transportu roba proizvedenih u EU tumace na samo njima razumljiv i prihvatljiv nacin. to razumevanje je vozaca kamiona kostalo nesto vise od 700 eura i 3 dana provedena na granicnom prelazu Gradina.

espresso:

--- Citat: Kapetan  05, 08, 2011, 10:40:07 pre podne ---odlicna ladja!
sto se marina tice mislim da su po ostrvima marine oko 2000 eur godisnje, Zole mi je napomenuo trebalo bi da mi donese cenovnik ovih dana za KRF,  dnevni vez za 15 metara je 50 evra sto je naravno preskupo ...

koliko ce te kostati suvi vez ?

--- Kraj citata ---
kapetane,
suvi vez sa vadjenjem broda je dogovoren za 800 eura od kraja oktorbra do pocetka maja. nije moglo jeftinije.

espresso:

--- Citat: mossi  09, 08, 2011, 18:58:42 posle podne ---Čestitam!

:drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:

I po malo zavidim!  :this:

Šta je prevagnulo da NE uzmete Hibrida (Slovenca)?

--- Kraj citata ---

prvenstveno cena... a onda sve ostalo.

espresso:
srecom moja starija cerka je slikala spustanje i svojim aparatom pa ima nesto slika za gledanje... ostatak kada se dokopam kartice iz svog aparata

LSI:
Eto neke koristi i od te naše dece, mamicu im njihovu...

Lepe slike -* jedva čekam da vidim one sa plovidbe.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju