Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
ZAJEDNO SMO JAČI ! Elem: Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma
zorter:
ISPRAVKA
Laza + 1 (ako ne pada kisa,ako ne dolazi direktorka,ako...ako...ako)
Srsa + 1
Dule + 1
Vlada +1
Hogar?
Barba?
Mezija
Milosbg+1
Arsa ?
zorter +1 (moguce jos +2)
Kapetan (isto kao Laza ako..ako..ako.)
Andrija pajic?
Pera GARMIN ?
esspreso ?
i naravno barbanesa koji je vec krenuo.
Donosimo 4 domaca hleba, 4kg paradajiza, pleh baklava (umesto torte), nesto pica u vidu sokova i ko zna cega se jos setimo.....
LSI:
POSLEDNJA ZVANIČNA INFORMACIJA (malo ranije nego što je najavljeno ali spava mi se, pa bih da podjem u krpe).
Barbaneša je večaras na konaku u svojoj ladji sa suprugom u Banovcima i očekuje nas ujutro oko 9 sati.
Izgleda da će vreme biti lepo (mada najavljuju povremene pljuskove - tu i tamo) i šteta je da se ne okupimo.
Dakle, vidimo se oko 9 u Banovcima kod restorana Venecija, a tamo ćemo se na licu mesta dogovoriti o svemu ostalom.
U načelu, sve što je potrebno za druženje je obezbedjeno.
Od svih nas se očekuje da ponese ko šta i koliko hoće ali svi MORAJU da ponesu dobro raspoloženje u takvim količinama da ga bude i kada krenu kući.
Unapred se radujem susretu sa svima vama koji se sutra pojavite makar i na kratko.
Arsa:
Pa ništa. Pošto Laza kao domaćin, ide rano u krevet Veca i ja ćemo ujutru pročitati da li možemo da računamo na vožnju do ade.
Ako ne nađemo neku poruku u vezi sa tim, šta da se radi. Biće drugih prilika.
Pozdrav svima.
stvlada:
Bice nas sa camcima tako da nije problem da se neko prebaci do ade 0653349159 Arso ako nas nema ti me pozovi pa cu doci po tebe ili neko od nas.
Kapetan:
ja sa sinom oko 12:30 krecem sa Ada Huje (tu ima trening) mi smo u banovcima negde oko 16:30 a nosimo i probor za pecanje :lol:
ajde ko prvi dodje neka nadje neko mesto gde mozemo da zabodemo jedrilicu sa gazom od 1,4 metar
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju