Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
ZAJEDNO SMO JAČI ! Elem: Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma
barbanesa:
E pa ljudi posto se jos premisljate o mestu druzenja (nije lose na belegisu)evo da vam javim da ja sutra polazim u podne sa mojom lepsom trecinom i sa milosembg put banovaca camcem,tu nocimo i cekamo dalji ishod dogovora.Zamolio bih nekoga od vas da mi javi sutra uvece (Laki bi mogao).ako je u belegisu Dule i ja skupljamo drugare i idemo tamo a ako je u banovcima mi vas cekamo..
Da dodam da ostajem i u nedelju ..
Lazo ti azuriraj spisak ako mozes.. :tenk:
busa2:
Sram vas bilo ! samo vas gledam kako sve to organizujete a ja nocas putujem i vracam se tek 18. 8. Zelim sve slike i detalje a Barbapešu drzite podalje od camca.
Lazo srecno i cuvaj se ovih baraba to je sve namazano, smislice neku novu zajebanciju garant !?
I NEDAJTE KAPETANU DA VOZI NASUKACE SE NEGDE !
Kapetan:
--- Citat: busa2 04, 08, 2011, 22:58:59 posle podne ---Sram vas bilo ! samo vas gledam kako sve to organizujete a ja nocas putujem i vracam se tek 18. 8. Zelim sve slike i detalje a Barbapešu drzite podalje od camca.
Lazo srecno i cuvaj se ovih baraba to je sve namazano, smislice neku novu zajebanciju garant !?
I NEDAJTE KAPETANU DA VOZI NASUKACE SE NEGDE !
--- Kraj citata ---
neces ti naci radnju na svom mestu kada se vratis :taunt:
LSI:
Pretposlednja informacija u vezi sutrašnjeg druženja (poslednja sledi večeras posle vremenske prognoze):
Druženje će se po prvobitnom predlogu održati u Banovcima, u blizini restorana Venecija.
BarbaNeša je već na putu ka Banovicima (sad smo se čuli telefonom) i tamo će prenoćiti i sačekati ostale ujutro.
Ja očekujem da mi kum stigne oko pola devet, kačimo čamac i stižemo oko devet.
Neša je poneo meso i pivo.
Ja ću doneti još malo piva i hleb.
Kad budemo videli koliko nas ima, u Banovcima ćemo kupiti svež paradajz i ostalo za salatu.
Ako moj čamac, posle sredjivanja, srećno zaplovi svi ćemo se provozati, a oni koji dodju ladjama mogu kasnije, posle podne, da odu do Belegiških ada i tamo provedu noć i sledeći dan.
Dule je najavio da će doneti prase, a StVlada je obećao roštilj. Prepuštam Duletu da odluči da li će prase peći u Banovicima na obali ili će sačekati veče na adi za tu majstoriju.
Mezija je rekao da će doći i skuvati čorbu.
Veljko, da li imate ribu? Da li treba nešto da se kupi? Koliko para za to treba da obezbedim?
Ako još neko ima nešto da predloži što može da doprinese opštem raspoloženju, sad je prilika da to napiše, a sutra ćemo se uklapati u ono što budemo imali na licu mesta.
Večeras, posle desete sati, kad bude poznata prognoza za ujutro potvrdjujemo dogovor za sutra ili donosimo odluku o eventualnom pomeranju za nedelju.
Arsa:
Veca i ja razmatramo mogućnosti za dolazak. A dolazi nam seee. :party:
Kako god okrenemo, u Banovce ne možemo doći pre 12,00 sati zbog nekih obaveza.
Ako nije problem da nas neko u to vreme prebaci do ade, eto nas. :preved:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju