E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Dvojna funkcija: nogostup i TRIM Tab ? Uradi sam, ima li ko ideju?!
zorter:
--- Citat: zoran 27, 07, 2011, 21:44:14 posle podne ---
Mosi,merdevine od kanapa su glupost.Kad krenes da se penjes pobegnu pod camac,znaci zaboravi.
Tebi bi bila prava stvar merdevine na prmcu,em pri ulazenju ne remetis ravnotezu,em se lepo ocedis do
kokpikta.
--- Kraj citata ---
--- Citat: Barba 28, 07, 2011, 00:23:50 pre podne ---
--- Citat: zorter 27, 07, 2011, 20:21:26 posle podne ---Mossi,
za izlazaki iz vode mozes da napravis merdevine od kanapa i letvica. Lako se skladiste, ne zauzimaju mnogo prostora, a i
lako se "bace" u vodu. Po meni su prakticnije od bilo kojih metalnih merdevina.
--- Kraj citata ---
Ja koristim takve merdevine i mogu ti reci da su vrlo zajebane za penjanje. Prvo plivaju, pa kad pokusas da stanes podvlace se pod korito, ko ne zna za caku nema sanse da se popne.
--- Kraj citata ---
U bre, al ste metiljavi. Muka prvi put, posle se naucis i lagano se popnes. :good:
Ja se bre peo preko omce na kraju kanapa, bez dascica.
Zoran Marinković:
:good:
Imenjače, po nekad treba pogledati na datum....onaj u požuteloj krštenici... :sorry:
Gde smo se mi sve nekada penjali...čak i bez bilo kakvih merdevina.....a baš je bilo klizavo.... :dance:
andrijapajic:
Ja sam stavljao ta krila na Johnsona, probao, malo se pokidala krila, malo kavitaciona ploca, nema sanse da cu opet da probam tako nesto na jakom motoru!
srsa:
--- Citat: andrijapajic 28, 07, 2011, 12:39:01 posle podne ---Ja sam stavljao ta krila na Johnsona, probao, malo se pokidala krila, malo kavitaciona ploca, nema sanse da cu opet da probam tako nesto na jakom motoru!
--- Kraj citata ---
А која је то снага мотора Јохнсон, и како је дошло до кидања. Мора да си ударио у нешто. Па ајде баш да пукну крила, али кавитациона плоча?????
mossi:
Evo me sa vikendice. :)
Materijal stigao do pošte, sutra ga preuzimam. Kemppi.. thx.
Krilca za motor imam već skoro 4 godine.
Na starom kabinašu 6x1,14m taban bila su neophodna, na ovom novom..
nemam pojma, mislim da ne škode pošto ih nisam skidao. :lol:
Možda još večeras nacrtam svoju ideju oko trim tab lestvica. :taunt:
A nikakve lestvice koje su u boxu ne igraju ulogu jer u slučaju ispadanja iz čamca...
one su i dalje u boksu! :new_russian: :shout: :diablo:
Vidićete šta je Kosta Kojot Suvi Genije, smislio!
ACME! TrimTab Lestvica!
:tenk:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju