E, ovako treba... > Yamaha

YAMAHA 15 2-takta

<< < (8/9) > >>

maverick:
bravo matori  thumbup e za to mi treba utikac, ako netko ima primam ponude na pp 114 a kempi ima pivo za sliku

maverick:
ugradio sam alnaser i regler na selvu pa nikako nisam siguran da li dobro puni ili ne...sta da mjerim na regleru i koje vrijednosti trebaju biti...i da li motor puni i u ler gasu ili samno kad je u obrtajima...mozda bi i na yamahu ubacio el start

kemppi:
Evo nadjoh jedan regler od Yamahe,vide se dve ulazne zelene zice(napojna ac struja iz motora),a izlaz za punjenje akumulatora su crvena (+) i crna(-) koja se kaci na masu.Kada meris napon unimerom,on ce da varira u zavisnosti od broja obrtaja motora(otprilike od 5V-15V),ali ne sme preci 15 V.

Sto se tice konektora(utikaca),na ovo sam mislio,to je standard koji ima da se kupi u svim radnjama elektronske opreme,a nisu skupi(ovaj je tropolni,ali jedan pol moze ostati slobodan).

kemppi:
Zaboravih poslati sliku reglera

maverick:
oko 12 mi vrti kad je bio u buretu pa nisam mogao gas pojacavati...a na camcu nikad nekog da izmjeri dok vozim...moracu se malo ozbiljnije pozabaviti tim...kolika je okvirna cijena alnasera za yamahu 15

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju