Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Plovimo uzvodno....
SALE NB:
Darko, ma nema frke za ponton. Čak mi je draže da nisam na pontonu. Lupkanje o ponton baš nije stimulativno kad je spavanje u pitanju! :taunt:
Radije ću spavati na sidru ili vezan u obalu. Uostalom, videćemo šta je najbolje kad dođemo.
Mi ćemo krenuti u subotu ili nedelju ( ovisi o tempu priprema).
E sad, kad ćemo stići, to već ne znam! :) Najverovatnije u ponedeljak, ali možda odlučimo da samo projurimo do BP, pa da u povratku obilazimo sve detaljno. Videćemo, na odmoru se nikuda ne žurimo! :)
Najsigurnije je da ću te nazvati kad mi budemo znali šta ćemo! :smile:
U svakom slučaju, nemaš nikakvu obavezu prema nama, samo druženje i zezanje kad i ako budeš imao vremena! :drinks: :drinks:
Kako da prepoznam taj ulaz, ako je tako uzak? Na kojem pl.km se nalazi? Postoji li neki orijentir?
@samardža
Hvala! Takođe! :drinks:
oblak:
http://www.tikvara.com/znacaj.html
mossi:
--- Citat ---Uzvodnije od palanke ti ne bih savetovao (da mi oprosti Mossi )jer uzasno monotoran predeo,obale strme i pune panjeva,nema plaza,3 carde do celog Apatina i jedini grad izmedju je Bogojevo, znaci 100km nicega... dok je vec hrvatska strana mnogo zanimljivija ali...
--- Kraj citata ---
:lol: :lol: :lol:
Auuu, ala me utepa. :suicide:
100km ničega. Strmih obala i panjeva. :)
Jeste tako ali po kojem vodostaju.
Trenutno ima i plaža i lepih obala.
A panjevi su mesto za pecanje, po kojem smo ipak poprilično poznati.
A kad si kod Apatina, tu su i Bezdan pa severna granica sa HU.
Kad od BG dodješ do Palanke na pola puta si.
A ko još voli da dodje do pola?
Ako ipak ideš do kraja.
Rado ću ploviti stobom nazad barem do Palanke. :stop:
Da popijem pivo sa Darkom ako nizašta drugo i prespavam još jedared u Tikvari! :good:
:drinks: :telephone: :friends:
Zoran Marinković:
:good:
Sale, pre nego što dođeš do Palanke - prolaziš i pored Čelareva i naravno pored mene.
Mislim da je suvišno da ti objašnjavam kako si dobrodošao i kako bi voleo da svratiš.
Moj broj je 063-516-638, pa kad budeš negde blizu... :telephone: (iskreno se nadam da ću biti na položaju i slobodan)
Obrati pažnju kod 1285. km t.j. kod Gložana je isplivao sprud i drži se plovnog puta
SALE NB:
Zorane, hvala na pozivu i na obaveštenju.
Javljam se kad budemo u blizini! :drinks:
Mossi, mislim da ovaj put nećemo ići do Apatina. Imamo premalo vremena, a treba puno toga obići i videti.
Ali sviđa mi se tvoja ideja. Dođi ti lepo da prespavaš u Tikvari, a ja i Darko ćemo spremiti ladno pivce! :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju