Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Plovimo uzvodno....
Darkobp:
--- Citat: SALE NB 19, 07, 2011, 20:54:36 posle podne ---
Kako da prepoznam taj ulaz, ako je tako uzak? Na kojem pl.km se nalazi? Postoji li neki orijentir?
--- Kraj citata ---
ulaz ti je oznacen crvenim i to je negde 1298.7-1298.8km i vidi se sa kilometra, jedno 200-300m pre njega videces jos jedan ulaz u Tikvaru(oznacen plavim) i preko njega ima cak i pesacki most za dolazak na plazu i on je suv skroz po ovom vodostaju al nek ti sluzi kao orjentir da si blizu :good:
Vi dolazite iz pravca crne strelice
SALE NB:
Darko, hvala! Gledao sam i ja na mapama i mislio sam da je taj, ali rekoh.... bolje da pitam! :telephone: :good:
Taj pešački most sam i ja zapazio. Lepo se vidi na satelitskom snimku kad malo uvećaš.
Arsa:
Sale srećan put Marini i tebi.
Snaći ćete se vi i bez satelitskih snimaka. Kad tome dodaš susrete sa forumašima, ladno pivce, čardu, riblju čorbu, mir dnevnu i noćnu dunavsku tišinu ... :) :drinks:
latin:
Dobro došao u Bačku Palanku. Kada budeš na 1293 km obrati pažnju sa desne strane ti se nalazi čarda ,,Florida,, a sa leve strane ostrvo na kome svake godine formiramo kamp. Ostrvo se zove ,, Zeleni Sprud,, i verovatno da ću biti tamo. Videćeš moju brodicu nasukanu na obali ako sam tu pa izvoli na ladno. U slučaju da ne budem tu onda sam u ,,Tikvari,, na vezu. Pozdrav i vidimo se Boban.
SALE NB:
Hvala Bobane!
Vidimo se! :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju