E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Gradnja HOUSEBOAT-a
Zakeralo:
eek eek eek eek
Je li ovo komora za razvijanje filmova
dodo dodo dodo
ha ha ha ha ha
Kapetan:
bas sam danas sa nekim skiperima ovde u grckoj razgovarao o katamaranima... oni tvrde da su price o stabilnosti preuvelicane , a za jedrenje su losi u orci sto tebe naravno ne zanima... ima mesta koliko hoces i to im je najveca prednost...
ujedno nema marine koja se nece obradovati kada te vidi sa katamaranom ...
vidi sa janezom , svojevremeno sam mu pazaraio neki projekat house boat-a ... to je meni bilo jako zanimljivo ... dogovori se trkni do nega pa baci pogled..
Kapetan:
izbegavaj aluminjum kako god mozes... danas sam skidao stare prozore na Cetiri Osmeha ... bili su srafljjeni sa aluminumskim srafovima (slicno srafovima ulozak pa navojj ) ... brod je napravljjen 1988godine... NI JEDAN sraf nije hteo sam da izadje, a bilo ih je preko 70 komada ... cupali smo ih kljestima ... a pola njih kako uhvatis i stegnes pretvore se u prah... katastrofa, nisam imao pojma da aluminijum moze da "trune"....
nijah:
Aluminijum i slana voda.... jako losa kombinacija
broker975fx:
Nije tema ali nisam izdržao, smeštaj u Parizu, lokacija Sena. Inače ko ne zna Airbnb je sajt sličan Bookingu.com ali je fokusiran na apartmanski smeštaj, ima brdo brodova kao smeštaj posebno u Holandiji
https://www.airbnb.com/s/paris-hauseboat?source=bb
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju