E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Gradnja HOUSEBOAT-a
oblak:
To je to :) Josh da Soleta ubedim da se posveti gradnji.....Korito blagi V, vanbrodski Evenrude 25ks E-TEC u "bunar", korito 4mm gore 3mm...
deda:
Lepo!!Daj malo vise informacija!!
Kapetan:
sirina, duzina, raspored, krstareca brzina , predvijeni motori ?
daj bre podatke :yahoo:
oblak:
9x3 preko svega. Motor 25 ks Evenrude E-TEC. Brzina, eh ta brzina...shta da vam kazem, ja nigde ne zurim :)
Raspored je po projektu ovakav ( s tim shto je zadnja paluba neshto kraca od ove na slici) al mozda bude i nekih izmena...videcemo
broker975fx:
--- Citat: oblak 20, 07, 2011, 20:41:26 posle podne ---Šta mislite o ovim pontonskim cevima iz Osečine (crne), izuzetno su jake od njih prave sve ove vodovodne cevke velikih prečnika. Nudi mi chovek fi 80 po ceni od 92 eura/metru. Kaze da su nosivosti 140kg po metru duzine da budu uronjene do pola. Vari ih na potrebnu duzinu sa komorom na svakim metar.
Imaju i potrebne spojnice za mostove koji bi ih spajali. Ne farbaju se chak ni antivegetativno a vodovodu daju garanciju 50 godina .
Razmišljam o varijanti da spojim dva takva pontona po 8 metara chelichnom pocinkovanom konstrukcijom, popločam ih bankerajom i odozgo nasadim neku dobru kamp prikolicu kao što reče Zoran sa komplet opremom za zimu i leto (tuš, grejanje, klima, wc....)..Ograde od prohroma i na prikolicu velika terasa za sunčanje.
Šta mislite o tome?
--- Kraj citata ---
Hajd da povampirim temu,
manje vise znam odgovor al da pitam imali nekih iskustava sa ovim cevima, zbog brzine gradnje deluje promamnjivo ali sem par vise ili manje uspesnih pokusaja ne vidim da je nesto zazivelo posebno ne za veca plovila
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju