Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***
Udruzenje gradjana "Moja ladja"
Kapetan:
btw culi su ljudi za 9.maj danas na malim vodama iz desete strane cujem da se prica o tome..
sto se tice toga dali ce ljudi doci ili nece.... vecina ljudi idu uz tok i navikli su da se drugi za njih trude... i sa tim moramo da se pomirimo ...ti cuveni kafanski hemingveji znaju SVE O SVEMU ... al steta sto nista ne primene kod sebe
proradio je mail udruzenje@mojaladja.com
Barba:
Ja sam za to da osnivacku skupstinu odrzimo sto pre. Da napravimo taj prvi korak. Smatram da bi bilo dobro da svi koji su u mogucnosti, a imaju zelje da ucestvuju u akcijama buduceg udruzenja prisustvuju skupstini. Po prirodi stvari logicno da kapetan bude predsednik udruzenja, mislim da se svi sa tim slazemo, ali smatram da na osnivackoj skupstini treba formalno da odredimo clanove izvrsnog, nadzornog odbora, podpredsednika, sekretara i blagajnika. Kada registrujemo udruzenje i formiramo clanstvo raspisali bi izbore.
Clanovi koji nisu iz Beograda svoje bi predloge i sugestije davali na sajtu. Ucestvovali bi u radu skupstine tako sto bi svoj glas emailom delegirali predsedniku, podpredsedniku, sekretaru ili clanu izvrsnog odbora, samo to ne mozemo da uradimo u slucaju osnivacke skupstine iz prostog razloga sto statut nije donesen. Mislim da se na isti nacin moze i funkcionisati u izvrsnom odboru, znaci clan izvrsnog odbora ne mora da bude iz Beograda.
Predlazem da svi koji su zainteresovani da prisustvuju osnovackoj skupstini obaveste Kapetana (udruzenje@mojaladja.com) o svojoj nameri i da zakazemo skupstinu ili bar radni sastanak za recimo 07. maj.
PS. Interesantno je da se prica o 9.maju rasirilia, a da nismo napravili ni jedan plakat, ni jedno javno obavestenje.
Kapetan:
nemojte mene za predsednika :)
ljudi ja imam brdo poslova i ne znam da li cu sve postici ovo mora neko ko manje radi od mene i ima vise vremena , druga stvar ne brijem se redovno a predsednik mora da se slika :)
Manda:
--- Citat: iverko 02, 05, 2009, 21:42:54 posle podne ---Barba, Kap.,
Molim vas da osnivacka skupstina ili radni sastanak ne budu u cetvrtak 7. maja.
Poz...
--- Kraj citata ---
Слажем се, нисам сигуран да ћемо до тада изести ђурђевданско јагње
Barba:
Posto cemo ipak osnivacku skupstinu raditi online predlazem pocetak sutra 5. maja u 21:00.
www.mojaladja.com/skupstina
Nadimak se menja tako sto ukucate /nick vaseime
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju