Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***

Udruzenje gradjana "Moja ladja"

<< < (27/30) > >>

LSI:
Mislim da je veoma lep gest što Olimp želi da da svoj prilog.

Ipak, bez želje da ga na bilo koji način uvredim, predložio bih da njegovu uplatu ne prihvatimo.

Po meni, baš kao što su i priajtelji iz Brčkog predložili, Cvija bi trebalo da bude počasni član i u našem UG.

Tim pre što nam svojim prilozima i svojim uspomenama sa putovanja rekama čitav forum obogaćuje i čini ga interesantnijim kako nama koji smo sada već tu, tako i za one koji će tek da nam se pridruže.

zoke:
Nisam mogao a da opet ne procitam sve po redu, ali nema veze necu da komentarisem . Kapetane u svoje ime dajem 50 evra posalji mi privatno adresu na koga cu poslati ili ako dolazis u Brcko licno dajem u ruke,
NAPOMENA kad sam otvarao racun u banci za udruzenje po zakonu BiH udruzenja su oslobodjena PDV imam napismeno mislim da je i kod vas to isto

Kapetan:
Zoke , Lsi u ime UG , Hvala !!!
 jos 580

Arsa:
Od jednog partizanovca još 20 e.  :drinks:

Kapetan:
barba 20
novus 50
arsa 20
olimp 20 evra i po casni clan ( ne mora da salje al kad dodje da uplati na racun  :good: )

dobar link od Barbe http://www.parlament.org.rs/res/Prirucnik_poslovanje_NVO.pdf

ostale poruke su u off topicu, posto nisam mogao da ceprkam delove poruka i njih objavljujem

generalno cu se prikljuciti diskusiji u offtopicu , al vas molim da ovde ostanu samo donacije...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju