Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***

Udruzenje gradjana "Moja ladja"

<< < (26/30) > >>

Kapetan:

--- Citat: zorter  11, 04, 2010, 08:51:37 pre podne ---Po meni je bolje osnovati u startu Nauticki klub, pa kad se prikupi clanarina, pronadju oblici stalnog finansiranja (bilo putem donacija, bilo putem udruzivanja sa drugim partnerima tipa, busa2 u svojoj radnji podigne cenu svakom nautickom artiklu za 1 dinar i na kraju meseca od broja prodatih artikala uplati X 1din na racun kluba, pa recimo kacintata kod svakog camca zaracuna 10€ za klub pa uplati po isporuci camca.......), pa tek kad se prikupe neka sredstva i obezbedi nacin finansiranja, onda se klub preregistruje u UG.

--- Kraj citata ---

ljudi ajde da ne odredjujemo drugima harac.... samim time sto su busa , beomarina, zoki , hummer ovde mi dobijamo jeftinije proizvode suludo bi bilo da ih "oporezujemo"...  do sada je sve bilo na odbrovoljnoj osnovi i tako ce i ostati...

igorbos:

--- Citat: Kapetan  12, 04, 2010, 12:35:33 posle podne ---
--- Citat: zorter  11, 04, 2010, 08:51:37 pre podne ---Po meni je bolje osnovati u startu Nauticki klub, pa kad se prikupi clanarina, pronadju oblici stalnog finansiranja (bilo putem donacija, bilo putem udruzivanja sa drugim partnerima tipa, busa2 u svojoj radnji podigne cenu svakom nautickom artiklu za 1 dinar i na kraju meseca od broja prodatih artikala uplati X 1din na racun kluba, pa recimo kacintata kod svakog camca zaracuna 10€ za klub pa uplati po isporuci camca.......), pa tek kad se prikupe neka sredstva i obezbedi nacin finansiranja, onda se klub preregistruje u UG.

--- Kraj citata ---

ljudi ajde da ne odredjujemo drugima harac.... samim time sto su busa , beomarina, zoki , hummer ovde mi dobijamo jeftinije proizvode suludo bi bilo da ih "oporezujemo"...  do sada je sve bilo na odbrovoljnoj osnovi i tako ce i ostati...

--- Kraj citata ---
AMEN

Kapetan:
e sad....

vidim da je nama potrebno jako malo da se isvadjamo al niko nije rekao "idem ja da predam papire" ili nedaj boze "evo ja dajem za prvu godinu 50 evra"...

od pocetka gledam sta se desava, ako se secate Delta generali su hteli da daju 200 evra odmah, bilo je njih jos... ja sam tada zaustavio i ukocio jurnjavu za sponzorima jer vidim da niko nije zainteresovan da doprinese celoj prici ...

u jednom momentu sam cak sam hteo da osnujemo UG i da odradim sve to , al odmah bi bila neka prica tipa kapetan uzima lovu...

sto se tice Brckog svaka im cast , imali su samo jedne stvari vise od nas a to je VOLJA, volja da se nesto pokrene sa mrtve tacke, i cim odem za Brcko uclanicu se jer iako to niej moj akvatorijum zelim da pomognem koliko je u mojoj moci...

mi cemo biti mladji brat i tu je tacka , kako god ljudi na to gledali ... i pun mi je ***** prica mi smo iz Beograda mi znamo sta i kako i mi smo najpametniji...

Imali smo sansu , i imamo je jos uvek .... ja dajem za prvu godinu 50 evra nedostaje jos 650 ...

znaci ili cemo osnovati udruzenje ili necemo , znaci dajte sta dajete ili nemojte da komentarisete , sve sto je van skupljanja sredstava cu prebacivati u off topic

LSI:
Ja sam kroz nekoliko svojih komentara na ovu temu izrazio spremnost da učestvujem i materijalno.
U ovom trenutku ne mogu da odvojim više od 20 evra - možda kasnije, do kraja godine (sad instaliram centralno grejanje u stanu, odmah zatim radim izolaciju fasade i krečenje stana, a treba nešto da ostane i za sredjivanje ladje i to je to).

Nikome ne volim da delegiram zaduženja ali vratio bih se na osnivačku skupštinu.
Tom prilikom dogovorili ste se ko je ovlašćena osoba i to je upisano u osnivački akt. Ta osoba treba da nadje vremena da sada obigra oko nadležnih institucija.

I slažem se sa tim da prijateljima iz Brčkog treba čestitati na efikasnosti.

Toliko od mene. Javite kada i gde se skupljamo i donosimo pare. Javite i kolika je članarina, tako da svi to zanju, pa: "Ko voli, nek izvoli!"
Nikog ne treba siliti, niti moliti.
Kad UG pokaže ljudima da nešto radi i šta je to što radi - sami će se prijaviti.

Kapetan:
jos 630 evra...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju