Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***

Udruzenje gradjana "Moja ladja"

<< < (23/30) > >>

mossi:
Barba, moje UG ima otvoren validan račun u Banca Intesa.
To što ja NEMAM  PROMET 3 godine pa šaljem prazne papire je moja lična stvar.

Evo povlačim, predlog.
Sve OK.

:drinks:

zoke:
Sad sam dosao kuci i citam ovu temu i mogu vam reci da sam neprijatno iznenadjen nekakvim komentarima, primera radi, kao kopirali smo statut, prepisali ime ijos toga koliko hocete. Prvo Barba pitao sam kapetana da mi posalje statut cisto na uvid,mada nas nema ni najmanje slicnosti sa vasim statutom a to cu ti pokazati prvom prilikom kad se vidimoili cu ti ga poslati,a to sto pises da ste nam dali ideju za start e ja bi rekao hm, bilo je govora  o imenu i pitao sam kapetana posto je vlasnik sajta moja ladja imali sta protiv imena da damo ime nasem klubu moja ladja mada nisam morao ni da pitam jer htjeli nehtjeli mi smo druga drzava i imamo pravo da damo ime kakvo god hocemo. Mada sam zamisljao da se udruzimoi bratimimo i da pomazemo jedni druge koliko mozemo ali ce nam se ovo bratstvo o glavu izgleda razbiti. A ti Zorteru ne komentarisi sa necim u sta nisi upucen ili neznas i pusti te price o udruzenju i sportskim klubovima jer ni vidio nisi nas statut ni registraciju i netruj ljude dzaba. Mislim da nema potrebe da bacate ljagu na nas oko bilo cega jer vi imate svoj problem a mi smo nas rijesili. Nazalost sve mi se cini da je samo kapetan sa jos par svojih istomisljenika u ovoj prici sa ovog foruma ostali su zaradi zajebancije i ubijanja viska vremena.Volio bi kapetane da dodjes ovih dana u brcko da ti pokazemo sve sta smo uradili i kako smo uradili i da popricamo lijepo na miru oko svega . Ja se izvinjavam nemam namjeru nikoga da vrijedjam niti vse da polemisem oko ovoga ,jedino ako budem izazvan pa cu morati  Srdacno vas sve pozdravlja predsednik UG Nautickog kluba Moja ladja Brčko Zoran Kerezović

zorter:

--- Citat: zoke  11, 04, 2010, 22:54:42 posle podne ---Sad sam dosao kuci i citam ovu temu i mogu vam reci da sam neprijatno iznenadjen nekakvim komentarima, primera radi, kao kopirali smo statut, prepisali ime ijos toga koliko hocete. Prvo Barba pitao sam kapetana da mi posalje statut cisto na uvid,mada nas nema ni najmanje slicnosti sa vasim statutom a to cu ti pokazati prvom prilikom kad se vidimoili cu ti ga poslati,a to sto pises da ste nam dali ideju za start e ja bi rekao hm, bilo je govora  o imenu i pitao sam kapetana posto je vlasnik sajta moja ladja imali sta protiv imena da damo ime nasem klubu moja ladja mada nisam morao ni da pitam jer htjeli nehtjeli mi smo druga drzava i imamo pravo da damo ime kakvo god hocemo. Mada sam zamisljao da se udruzimoi bratimimo i da pomazemo jedni druge koliko mozemo ali ce nam se ovo bratstvo o glavu izgleda razbiti. A ti Zorteru ne komentarisi sa necim u sta nisi upucen ili neznas i pusti te price o udruzenju i sportskim klubovima jer ni vidio nisi nas statut ni registraciju i netruj ljude dzaba. Mislim da nema potrebe da bacate ljagu na nas oko bilo cega jer vi imate svoj problem a mi smo nas rijesili. Nazalost sve mi se cini da je samo kapetan sa jos par svojih istomisljenika u ovoj prici sa ovog foruma ostali su zaradi zajebancije i ubijanja viska vremena.Volio bi kapetane da dodjes ovih dana u brcko da ti pokazemo sve sta smo uradili i kako smo uradili i da popricamo lijepo na miru oko svega . Ja se izvinjavam nemam namjeru nikoga da vrijedjam niti vse da polemisem oko ovoga ,jedino ako budem izazvan pa cu morati  Srdacno vas sve pozdravlja predsednik UG Nautickog kluba Moja ladja Brčko Zoran Kerezović

--- Kraj citata ---

Zoke, ne razumem negodovanje na moj post. U cemu sam pogresio. Zar vase udruzenje nije UG Nauticki klub "Moja ladja". Zar niste organizovani da ne kazem registrovani kao sportsko udruzenje. Ispravi me ako gresim. I to nije nikakva zamerka. Naprotiv. To je uspeh. Rekoh samo da je vama bilo lakse (bez namere da omalovazavam ili vredjam bilo koga), jer je distrikt na teritorije opstine jednog grada a nase UG je zamisljeno za teritoriju cele Srbije. Lakse vam je bilo okupiti se, prijaviti sve sto treba a i imate podrsku vase Vlade. Nase UG se zove samo UG "Moja ladja", nema predznak klub. U cemu sam pogresio, a ako jesam upucujem javno IZVINJENJE svima koji se smatraju uvredjenim i povredjenim.

zoke:
Zorteru Udruzenje gradjana je svugdje isto dali bilo u Srbiji Hrvatskoj ili Bosni, uz minimalne prepravke. Kad predate zahtjev za registraciju u sudu ima zakonski rok u kojem vam moraju odgovoriti i nema veze da li je to beograd ili brcko. Podrsku vlade za registraciju nemamo ni ti smo je imali jebe se vladi oce li ko i sta registrovati a za projekte koje ponudimo on odgovara pozitivno ili negativno. Sve dosada iskljucivo nas trojica profo poljo i ja smo uradili iz svojih sredstava i racunaj tu oko 40metara doka, za sada ali se konstantno prave i samo dodaju.Neljutim se zorteru na tebe ali nista lakse nije registrovati u brckom nego u beogradu, samo treba se nahoidati parcdana i obijeliti malopo salterima ali boze moj tako je kako je ali je rezultat vidljiv. OLIMP posalji mi dvije slike kao za licnu kartu i svoje podatke i postajes pocasni clan nautickog kluba tako nam stoji u statutu da ljudi sa strane ,a koji se druze  na bilo koji nacin i vole taj sport mogu postati pocasni clanovi bez ikakve nadoknade DOZIVOTNO

zorter:
Da saljem i ja slike?? Ili ..... :nono:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju