Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***
Udruzenje gradjana "Moja ladja"
mossi:
Vodjenje UG nije bauk.
Osnovao sam po svim ovim aktima pre 10-tak godina sportski klub sa dva osnivača koliko ja tada bio zakonski minimum.
Papiri su mi i danas aktivni tj klub kao UG nije ugašen, svake godine šaljem prazne obrazce.. kao završni račun.
Sa zakonom za tih 10 godina nisam imao ozbiljnijih problema.
Tako da zaista ne vidim šta je tu ispao problem.
Papiri se od nule skupe i naprave za maksimalno 3-5 dana.
Sve se spakuje u kovertu i pošalje za Beograd.
Za 30 dana ili tu negde dobijete Rešenje. Pravite pečat i zvanično postojite.
Ja praktično ne postojim ali zvanično imam mrsku mi zahebanciju da ugasim UG.
Ako moji papiri mogu da se prilagode, ja vam ih dajem - Poklanjam!
Promenite sedište UG, odgovorno lice sa pravom potpisa i terajte!
:drinks:
LSI:
Citat: LSI danas u 17:52:22
........
Knjigovodja je obavezna stavka ali trošak knjigovodje od 450 evra godišnje nije realna cira, osim ako se neki knjigovodja ne bi ponudio da radi za te pare, jer to nema veze sa uobičajenom cenom po kojoj se plaća vodjenje knjigovodstva.
......
O tome se i radi. Gospodja Mezija je prihvatila da nam obavi knjigovodstvene usluge na godisnjem nivou (znaci i zavrsni racun) za tu sumu novca.
P.S.
Valjda je Mezija odradio ostatak. A da je bio aktivniji, mozda bi bilo jos jeftinije... :taunt: :yahoo:
=======================================
Evo ovako: ja doniram teglu meda!
Neka neko do jeseni skupi teglu oraha, pa sve to da damo Meziji - garant ima da padne cena knjigovodstvenih usluga!
(Ma, samo da se gospodja Mezija ne naljuti? Ma, šta da se naljuti! Video sam ženu - pametna osoba. Zna ona šta su med i orasi! To je zdravlje i radost u kući!)
poljo:
E ajd sad . Eto Mosi pokloni masu toga , dade i rijesenje problema . Sad samo srce junacko i m,,, malo veca od golubijih i navalite .
Barba:
Mosi nas sad malo voza, poklanja nam stvari koje nam ne trebaju, a sustinu problema zaobilazi. UG koje nema protok kroz racun ne sluzi nicemu. Tj. takvo udruzenje vec imamo jer ono ne treba ni biti registrovano. Onog trenutka kada se aktivira racun (tj kada se nesto provlaci kroz taj racun kada ne mozemo da saljemo prazne obrasce), nastupaju svi problemi o kome govore i deda i LSI i zorter i ja. Nama UG na papiru ne treba, a da ponovim takvo udruzenje zvanicno postoji, po zakonu o udruzenjima. Osnovano je onomad kad smo potpisali osnivacki akt. Najlakse je sedeti za racunarom i mutiti vodu, davati nekonstruktivne predloge ili prozivati onoga ko ti je dao i savet, osnovu za start ili ideju. Ako neko ima predlog kako skupiti tih 700 evrica neka kaze, ako nema takvog predloga, greota je trositi tastaturu na prazne price.
Druga stvar je to sto za kvalitetne akcije treba imati kvalitetne ideje, ali o tome necemo ovde da ne proradi ponovo recept sa plovidbe, pa da nas opet prozivaju kako smo nesposobni.
PS. Posto se zezate na racun Mezije, trebalo bi da znate da se covek povukao iz price jer mu je prebaceno da pokusava da stekne materijalnu korist iz cele price. Stoga, ako je LSI-jeva racunica tacna, trebalo bi skupiti oko 1000e.
zorter:
--- Citat: Barba 11, 04, 2010, 21:58:48 posle podne ---PS. Posto se zezate na racun Mezije, trebalo bi da znate da se covek povukao iz price jer mu je prebaceno da pokusava da stekne materijalnu korist iz cele price. Stoga, ako je LSI-jeva racunica tacna, trebalo bi skupiti oko 1000e.
--- Kraj citata ---
Nisam znao za ovo. Stvarno umemo da unistimo sve pre nego sto pocnemo. Pa sta fali pa da je i istina. Neka se jave ti da obavljaju te poslove pa nek oni zarade "lake" pare. :diablo: :diablo:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju