E, ovako treba... > Yamaha
Yamaha 25 autolube
Nikola Calasan:
Ne razumem ovo tvoje pitanje, nije mi bas najjasnije. Ako mislis gde idu plus i minus kabal sa akumulatora. Plus kabal ti ide na automat, koji se dalje veze na plus alnasera koji je uglavnom na dnu alnasera. A minus klabal ide na neki sraf koji vezuje alnaser za nosac
Ne razumem zasto se tekst promeni sam.u cirilicu i pri tome se promeni smisao onoga sto sam ja hteo reci
Bakara:
To me je interesovalo, bas sto si i napisao. thumbup
Plus i minus sa akumulatora, gde se vezuju unutar samog motora, jer mi sad nedostaju ti kablovi i moram da ih nabavim i povezem.
Nije mi motor pri ruci, pa ne znam bas najbolje kako sta izgleda na njemu i gde sta stoji. Idem ujutru pa cu da pogledam malo bolje instalaciju, jer nisam siguran kako izgleda automat koji pominjes.
Bakara:
Nadjoh sliku, da li je mozda ovo zaokruzeno crvenim automat?
Nikola Calasan:
Jel to slika sa tvog motora? Koliko ja vidim to je automat, ali za svaki slucaj ispratis kabal na njemu :) ako taj kabal ide na alnaser, onda je 100% automat, a i ovako sam poprilicno siguran da jeste
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Bakara:
Jeste, to je moj motor na slici. Sad sam googlao "yamaha starter solenoid" i izbacuje baš to. Ispratiću i instalaciju ka alnaseru ujutru. Zupčanik na anlaseru je pojeden prilično, verovatno moram menjati, ali za sad mi je bitno da dobijem punjenje akumulatora a paliću ručno dok ne sredim, ako baš ne bude moglo sa anlaserom...
A šta misliš za minus, da mu vežem levo na onaj šraf što je nečim plavim malo ofarban, ili desno gde su već dve crne žice od mase povezane na blok?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju