E, ovako treba... > Yamaha
Yamaha 25 autolube
busa2:
Drago mi je da si resio problem ! :drinks:
E sada, izvozaj taj motor jedno par dana i vidi dali sve to radi kako treba . Ako bude sve ok postavljaj telefon tog majstora jer njegov broj je onda neophodan na ovom forumu (posto znam da mnogi veliki majstori nisu mogli da ti zavrse taj problem -dali zato sto nisu znali ili iz nekog drugog razloga ) . :yahoo: :yahoo: :yahoo:
zoke:
nema tu sta da se voza par dana kad majsor nasteluje koji zna posao to nema sta da se potkrade ili da se rasteluje to ili radi kako treba ili neradi svaka cast majstoru zna radnju i to je to i treba jedno upamtiti nista se necacka sto dobro funkcionise,ja vjerujem da je ovdje sa naseg foruma dosta svijeta nabrijano kakvim podacima cackalo samo i cvrc a serviseri takve najvise vole hahahaha
tule:
Ha, Majstor , kako to gordo zvuci,
(da parafraziram Alekseja Maksimovica)
kemppi:
Izvozao sam se sa motorom,nosio ga u kolima i svaki put posle tumbanja i stavljanja na camac on upali iz prve,a iz radoznalosti sam ga milion puta upalio.Nije poenta sto nisu mogli da ga usteluju,nego su me ubedili da je to krntija koju treba voziti do raspadanja,a uz to motor sasvim solidno izgleda,cak ni srafovi na bloku nisu nikada odvrtani,a svi su naplatili svoj rad,a ja svaki put sve vise razocaran.Jedan ga je tako nastelovao,da je nesto skripalo na punom gasu kao da lezaj vrti na suvo.
Majstor koji ga je popravio nije hteo nista da naplati,vec je rekao da se izvozam,pa ako sve bude u redu lako cemo regulisati,cak mu to nije osnovna delatnost vec onako usput popravlja motore.
Meni i dalje zvuci neverovatno,da je tesko naci majstora koji moze da popravi prevazidjeni i prosti dvotaktni motor.
Ako nekom treba broj telefona, poslacu na PP,necu nikog da reklamiram,a mozda bi se i ljutio,otkud znam,ne poznajem ga dovoljno.
Kao sto rekoh,mom kolegi je radio generalnu na Suzuki-ju 6 ks,karike nije mogao nigde da nadje,vec je narucio da se naprave,namontirao ih,probao i konstatovao da nisu dovoljno okaljene,i vratio nazad da mu napravi nove i kada je sve ponovo namestio,dao je coveku garanciju godinu dana.Posteno i previse.
budens72:
E to je majstor, kad može da da garanciju na svoj rad.....on zna šta ja uradio :good:
Drago mi je Kemppi da si rešio problem i da si zadovoljan, to je odličan motor :good:
neka te dugo i dobro služi :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju