E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...
Pontoni za kavezni uzgoj sarana
LSI:
--- Citat: Kapetan 22, 02, 2014, 19:46:41 posle podne ---LSI izbori su iza coska... politiku tamo .. zemlja je pod okupacijom i tu nista ne mozemo ....
--- Kraj citata ---
Prihvatam kritiku - već sam cenzurisao i skratio tekst. A slažem se i sa drugim delom - da smo pod okupacijom. A da li baš stvarno ništa ne možemo... nisam siguran.
broker975fx:
A jel se zna razlog zašto je ovaj sistem zabranjem i otkud onaj šaran na pijaci, svi isti i definitivno gajeni
Kapetan:
--- Citat: broker975fx 23, 02, 2014, 13:44:16 posle podne ---A jel se zna razlog zašto je ovaj sistem zabranjem i otkud onaj šaran na pijaci, svi isti i definitivno gajeni
--- Kraj citata ---
kavezni uzgoj sarana ima vise negativnih strana :
1 riba je nekvalitetnija
2 peleti sadrze razne antibiotike
3 kolicina sarana i njihov otpad negativno uticu na ekosistem
ima tu jos toga... pogotovo u ovako malim kanalima... ali Drina, Sava .. mozda i Dunav .. su sasvim ok za ovo (1 i 3 stavka) ...
slovenac15963:
neko neda,neko zato uzima pare a svi znamo da smo pod okupacijom,koji je zaključak. kuku
rus1234:
Pozdrav! Novi sam u forumu a veliko interesovanje imam za uzgoj sarana ukavezima. Posjedujem vec ribnjak oko pola hektara u dva dela,od kojih samo jedan funkcijonise a drugi obrastao, ima sarana i klena hjemu.Prije 10 godina sam izgradijo ribnjake i mislijo da cu da imam neke prihode,ali nista od toga nije moglo da se zaradi,posto mala povrsina,skupa hrana a jeftina riba i tako. Ribnaci su na mojoj vlastitoj zemli i na dobroj lokaci i sa ulazom vode oko 1000lit u minuti a vrlo topla i u suncanom mjestu,Evo par fotografija i molicu savjete i misljenja od strucnjaka i onoh koji se bave sa kaveznim gajenjem.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju