E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja DANUBIUS
budens72:
lep čamac :good:
brodomonter:
F I SH E R M A N 800 dim.korita 8 x 2,9 m lim korita 4 mm,ostalo 3 mm
IMAM DOSTA RAZLICITOG DIZAJNA NADGRADJA ZA OVO KORITO.
Cena:..............'celik".....................6.200.-E
Ostalo po dogovoru ( da li su ograde prohron ili celik,koliko palubne galanterije,opreme...motor... )
WWW.DANUBIUSMOTORBOATS.CO.RS
brodomonter:
Jos malo F I SH E R M A N A...
Dizajn nadgradja kompletno je kreirao porucilac,preduzetnik iz Indjije Jovan B.Profesor.
Stavio bih ceo lim boka kabine,on mi je govorio sta hoce,a ja sam mu crtao kredom na limu!
Onda bismo se "prepirali" koje su linije lepse.Njegova je uvek bila zadnja.Meni se ovaj dizajn izuzetno dopada.Kao ribarske koce.
Kad je marinu u St.Slankamenu,gde se nalazi,obisao ambasador Republike Hrvatske u Srbiji,pogledao je preko ladja na vezu i prokomentarisao:"Kod nas bi samo ovaj mogao da prodje!"I pokazao da Jovanovog i "mog" Fishermana.
Mora da je covik Dalmatinac.
Nisam bio prisutan,to su mi ispricali vlasnik i jos neki iz Uprave marine.
WWW.DANUBIUSMOTORBOATS.CO.RS
brodomonter:
F 800
Marinizirani Ford fijesta od 55 KS je pogon ovog brodica.Vlasnik u svojoj reziji ugradjivao.
Osovinski vod radjen:u debelozidnoj cevi utisnuti aksijalni lezajevi sa oba kraja,pa ka vodi 5 semeringa,a ka kopci 2-3.U cev se ulije ulje.
Ja ne radim tako,vec klasicno,kako ceo svet radi:vodeni lezajevi,volvo lezaj,Aqua ili Pithon drive.Do unutrasnjeg vodenog lezaja dovedem vodu crevom fi 10 sa izmenjivaca ili iza vodenog filtera sa "T "racvom,pa na stucnu izmedju unutrasnjeg i volvo lezaja.Tako voda stalno hladi i podmazuje unutrasnji lezaj.Mnogi razmisljaju kao "kopneni" ljudi i sa solidnim tehnickim znanjem nece da prihvate da ovde VODA podmazuje vodeni lezaj u kome se vrti pogonsko vratilo.Voda nije stisljiva,pa ima i ulogu podmazivanja.
U propulziji nista ne budzim.Sve je kao na velikom brodu.
brodomonter:
Brodovlasnik.
Moj vrsnjak.
Ja sam samo belji.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju