E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja DANUBIUS

<< < (29/43) > >>

poljo:
Sokolovi moji ! Kad na ovom sajtu pokazete brodove koje ste SAMI napravili (odnosi se i na mene ) onda ima neke logike da napdate covjeka ovoliko. Domacin ima proizvodnju , nek je predstavi. Malo se k... i to iritia ali neka . dobice on kritike , naravno , samo polako , ne na pasija kola kako ste krenuli.

captjerry:

--- Citat: brodomonter  24, 09, 2010, 23:02:47 posle podne ---.Pre nekoliko godina,srusena mi je radionica  Zemunu gde sam ,do tada,radio 16 godina,pa sam dosta lutao

--- Kraj citata ---

...i...

--- Citat: brodomonter  27, 09, 2010, 12:14:22 posle podne ---.
Imao sam problema samo sa ROKOVIMA i to isklucivo kad mi je srusena radionica u Zemunu,na Sirokoj Stazi,gde sam radi 9 godina,pa sam nekoliko godina cesto se selio

--- Kraj citata ---

...toliko o lazima...najveci je problem da se zapamti ono sto se slaze....makar to bila i glupost i nevazna stvar...

definitivno se vise necu javljati na ovu temu, nemam sta vise da vam kazem...

@Dule,
bas o tome je rec da se predstavljaju proizvodjaci a mi da ih komentarisemo...ako ja ne mogu da iznesem licno misljenje onda cemu sve ovo...

sto se pristana tice da zavrsimo pricu...prvo rec je o novoizgradjenom pristanu za potrebe jevnog prevoza, znaci namena mu je da prihvati sve ljude koji se tamo nalaze i ciji se broj nije nesto drasticno menjao u proteklih par god i mora da bude projektovan da to bezbedno izdrzi...nema izgovora nisam znao... ogromna je razlika izmedju Ljubicinog pristana na buricima koji je ko zna kad pravio neki tamo majstor i verovatno da tada i nije bilo toliko ljudi na toj liniji (pa cak i da jeste)...potpuno je druga prica kad neko kaze da je taj pristan projektovao neki tamo ing., kada za njega uzme 7K evra (pristan je velicine starog ljbicinog), kada iza sebe po prici ima toliko uspesnih projekata onda se ocekuje da taj pristan mora (!) da zadovolji zahteve...poznato je da se u  brodogradnji uzima mera od 150 kg po osobi prilikom projektovanja splava (sto je i standard Jugoregistra) bas iz pretpostavke da ce se u jednom trenutku svi posetioci naci na jednoj strani splava...to majstor ne mora da zna ali ozbiljna firma i ing moraju...Jesa npr. nije ing ali to zna...

i upravu si, prevazisao sam svaki dalji komentar na ovoj temi ali sam protiv brisanja postova...ako svi mozemo da pricamo na razne nacine o npr. serviserima vanbrodskih motora ili nekim drugim majstorima, ne vidim zasto je ovo izuzetak...

toliko od mene, pozdrav...

IKA:

--- Citat: brodomonter  28, 09, 2010, 01:58:06 pre podne ---Odisej: Co:Na ruke g.Odisej-a                              S L U Z B E N O    S A O P S T E NJ E

Ovim Vas zvanicno obavestavam da za moj model camca NOVOSADJANKA 800 gradjen 2000.godine vise ne koristim korito koje je korisceno te godine.
Zadrzavam,medjutim svoja AUTORSKA prava da dizajn nadgradja koristim na novijim koritima ovog modela.
Obavestavajuci Vas o gornjem,srdacno Vas pozdravljam.

Beograd-Zemun,28.09.2010.g                                                                  Za www.danubiusmotorboats
                                                                                                                 Brodomonter

--- Kraj citata ---

ovakvo reagovanje je ipak prihvatljivije od dosadašnjih .Dakle ipak možemo biti fini :drinks:

brodomonter:
Ko o cemu baba o ustipcima.To mnogo vise govori o tebi nego o meni,tj mom radu ili neznanju.
U Zemunu sam radio 16 godina,a na Sirokoj stazi 9 godina.Procitaj ponovo moje reci.
Dobro,pristan nista ne valja,nek ti bude.
Postovane potencijalne musterije,nemojte kod mene porucivati pristan 6 x 6 m, ne znam da napravim,sto je ovde dokazano.
Preporucujem vam moje ostale radove koje sam ovde predstavio.
Imam jos dosta toga da vam predstavim i preporucim,po pristupacnim cenama.

budens72:
 :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju