E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja DANUBIUS
brodomonter:
Captjarry:Vratio sam "film" malo unazad,camac za koji tvrdite da je potonuo nalazi se u marini "4.juli" u Zemunu.Eno ga blizu obale,levo od restorana "Malevilla".To je ladjica od 7 m sa dve kabine.Lep,kao i vecina mojih ladja.Slikacu ga pa izloziti.Vlasnik jeste pokazivao pistolj, u Crnogorskom maniru,ali zato sto mi deo radova nije platio,pa da me zaplasi.Verovatno ste se sunjali tu kod Vajsa kad ste to videli.Takvi ljudi svuda pokazuju pistolj.Imam najboljeg druga Crnogorca,ali on nikada ne radi nesto slicno.Morao sam u dugoj karijeri naici i na takvog.Ali od njih 400,pronasli ste bas njega!
Ali,ono sto ne znate,prica o pistoljdziji ima nastavak.Taj camac je ubrzo prodao,(valjda ga nije prvo izvadio iz reke kod usca),pa je dosao da mu uradim drugi,dosta veci.To je na mom www.danubiusmotorboats.co.rs HOLLAND 1000,dim.9,40 x 3,20.Ugradio sam i Lombardini 60 KS.Ovo se sve moze dakazati,sa svedocima.Ja nikada nisam bio na sudu,ali Jerry,ovo su klevete.
Odakle vam motiv,samo, za takvu LAZ da je taj camac potonuo?Ili bilo koji moj camac.
Zoran:
Nemojte ljudi vise,zvacu decu.
IKA:
Verovatno je nešto u vašem nastupu prouzrokovalo ovakve reakcije.
Pročitao sam temu od prvog posta , ponovo,i upravo vaš način samohvaljenja iritira, pri tom na kritiku vaših neuspelih radova reagujete na nož,doživljavate svaku kritiku kao napad.
Vezan sam za auto struku pa još jedan primer iz auto industrije; reno je proizveo model AVANTIME proizveo 435(četiri stotine trideset pet) komada i posle 18 meseci povukao iz proizvodnje , loš model, pri tom nisu pokušali da opravdaju model ,jer kritike se nemogu pobiti.
Ja sam vam spomenuo model čamca koji je izuzetno nestabilan , sa jamahom od 25hp nesme da da više od 1/3 gasa jer mu ceo motor ulazi u vodu jer krma tone 35cm pri jačem gasu. I kako vi reagujete;nipodaštavate mene kao ličnost, vidite me kao konkurenciju, oštrim rečima branite svoj proizvod( neuspeli)
Verovatno u tome ima razloga za neželjene reakcije članova foruma :drinks:
brodomonter:
Odisej: Co:Na ruke g.Odisej-a S L U Z B E N O S A O P S T E NJ E
Ovim Vas zvanicno obavestavam da za moj model camca NOVOSADJANKA 800 gradjen 2000.godine vise ne koristim korito koje je korisceno te godine.
Zadrzavam,medjutim svoja AUTORSKA prava da dizajn nadgradja koristim na novijim koritima ovog modela.
Obavestavajuci Vas o gornjem,srdacno Vas pozdravljam.
Beograd-Zemun,28.09.2010.g Za www.danubiusmotorboats
Brodomonter
brodomonter:
Odisej:Ta brodica imala je ugradjen brodski motor Kubota 25 KS.od Mixera,NS.Da li ste mu vi sugerisali da to izbaci i zakaci vanbrodsku Yamahu?Takvu odluku zaista ne mogu da razumem.Kakvo rasiprnistvo,a dobio je losiju plovidbu!Vanbrodski motor tone na vecem gasu jer je korito duboko i treba duza cizma.Zasto to niste rekli svom prijatelju?Kad covek pogresi,najlakse mu je da krivicu svali na drugoga.To se u psihologiji zove"Projekcija krivice'.Ali,to svi radimo,to je ljudski.
Onaj jarbol kao kitov rep je estetski o.k.ali je tezak pa remeti stabilitet.Ja bih ga skinuo i stavio nesto lako,od cevi.Ionako smeta na sred krova.
Gresili su i VW,Golf-dizel kod II-ke imao je gresku,pa Volvo-poluosovina na jednom manjem modelu,pa evo skoro i Toyota..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju