Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Poredjenje: Svojim brodom 1000km Dunavom ili turistički na more?
rade:
Nevolim more i tacka.Reka je zakon.
LSI:
--- Citat: zoran 24, 06, 2011, 10:12:51 pre podne ---
....
Na vodi je lepo kada utanjis sa parama uzmes stap u ruke i snabdes se sa hranom (jedini je problem ako je Deda blizu,treba se malo udaljiti).
...
--- Kraj citata ---
Je li ova napomena zato što Deda sve upeca ili zato što plaši ribu?
ronac:
Kako Sale rece:
Sa druge strane, može se i bez čamca, mislim da je izuzetno glupo samog sebe uskratiti za nova iskustva i avanture, krajolike, ljude i kulture!
Ljudima kao što su Dule i Ronac je dobar i Đerdap svake godine - samo zato što su već prošli i videli sve drugo što ih je zanimalo!
Mi svake godine idemo na more oko 10-15 dana,doduse ne bih mogao sa 10-ak ljudi na brodu ili jedrilici jer nisam vise mlad(nama starijim ljudima mnogo toga smeta).
Sve sam to prosao u mladosti,sada mi mnogo vece zadovoljstvo pricinjava samostalna plovidba i povremeni susreti sa dragim ljudima,koje cesto srecete u plovidbi.Bog nam je dao veoma mnogo plovnih puteva za ovako malu zemlju,i kao sto je Mossi primetio ti plovni putevi se jako brzo menjaju,tako da posle 4-5 godina plovite nekim novim putem sa novim ostvima i obalama.
Zato volim da plovim i da se druzim sa ljudima,bez regata i organizovanih putovanja. :stop:
Barba:
--- Citat: zoki novus 24, 06, 2011, 18:13:41 posle podne ---ja sam uvek pre za more mada te dve stvari ne mogu da se porede kao sto po meni nemogu da se porede ni dunav,sava,tisa,tamis...
a sto se tice kipra i lekovitog blata tu se barba malo prevario
svojevremeno dok sam bio u sportu provodio sam dosta vremena u larnaki i limasolu i znam da ima blata koliko hoces!
dovoljno je da odes stotinak metara iza spalira hotela i blato do kolena a i plaze im nisu za pohvalu (kamene regulacije ko na dunavu):)
nevolim hrvatsku ali...
--- Kraj citata ---
Verujem i da toga ima, ja Larnaku prakticno nisam ni video. Bio sam samo na aerodromskom ramp-u i platformi i to svega par sati. Osetio sam samo nocni vazduh.
zoki novus:
vazduh je odlican al mandarine su im bolje :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju