Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
zdravo svima!
rendžer:
Odje Podgorica! :)
Bas mi je drago sto sam nasao mjesto dje se ovako konstruktivno raspravlja o plovilima i svemu u vezi njih, a jos i na nasem jeziku! Super! :)
Ja sam nadzornik u nacionalnom parku Skadarsko jezero. Nadzornik = krivolov + eksploatacija pijeska, kamena, šume.. + divlja gradnja + turizam. To bi ukratko bio opis naseg predivnog posla, ali uglavnom smo usmjereni na krivolov, jer je tu bas alarmantno stanje. A to znaci plovila! :D
Sledeci korak mi je topic sa vasim idejnim resenjima plovila za probleme sa kojima se mi suocavamo na poslu.
Toliko za sad. ;)
Vidimo se
Bucho:
Cudna ti jednacina, znaci nadzornik se bavi svim ovim (krivolovom, eksploatacijom peska.... itd) :lol: :taunt: Salim se, dobro nam dosao medj veselo drustvo. :drinks: :drinks:
njegos68:
--- Citat: rendžer 17, 06, 2011, 13:17:17 posle podne ---Odje Podgorica! :)
Bas mi je drago sto sam nasao mjesto dje se ovako konstruktivno raspravlja o plovilima i svemu u vezi njih, a jos i na nasem jeziku! Super! :)
Ja sam nadzornik u nacionalnom parku Skadarsko jezero. Nadzornik = krivolov + eksploatacija pijeska, kamena, šume.. + divlja gradnja + turizam. To bi ukratko bio opis naseg predivnog posla, ali uglavnom smo usmjereni na krivolov, jer je tu bas alarmantno stanje. A to znaci plovila! :D
Sledeci korak mi je topic sa vasim idejnim resenjima plovila za probleme sa kojima se mi suocavamo na poslu.
Toliko za sad. ;)
Vidimo se
--- Kraj citata ---
:good: E pa Rendzeru dobrodošao! :drinks: imamo ovdje ,počni od Kapetana preko Admirala,Profesora,Brokera...ajd sad imamo i Rendzera. :party: Nešto vam je jako loše stanje NP?Jesili ti iz ove grupe što štrajkuju ili iz ove druge?Ajd u zdravlje i tebi otpozdrav iz Podgorice! :preved:
zorter:
Znaci ubuduće njegos68 mora voditi računa šta priča, inače...... :police: :aikido: :agree:
Šalim se naravno .... :taunt: :dance1:
Dobro ti nama došao i još leših tema čitao i pisao. Veliki pozdrav :good: :drinks:
HOGAR:
Pozdrav rendzeru,odje Beograd :lol: Sto se plovila za vase potrebe tice,ja mislim da je najbolja varijanta camac koji voze panduri i rendzeri na Floridi i oko nju orleansa,iste voze i lovci i krivolovci :lol: .Camac sa velikom elisom u resetki na krmi,a upravlja se palicama,ravno dno,ide i po mokroj zemlji,ma cudo jedno,sigurno znas o cemu pricam.Bilo je nekih pokusaja u domacoj radinosti,ako neko zna sa foruma pomagajte :scare: Skadarsko je skoro takve konfiguracije,pa po meni,prekrsioci ne bi imali nikakve sanse da uteknu :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju