E, ovako treba... > Planovi za plovila

KSS katamarani

<< < (2/2)

APCA:
Jes' i je i jos da dodam...cene?...prava sitnica...alo Bing....

Osnovna prednost ovog sistema gradnje je sto se dobija maksimalna moguca nosivost uz minimalnu tezinu (najoptimalnija u sadasnjem trenutku
brodogradnje u svetu), pa je moguce postici autonomiju na moru uz upotrebu elektro motora, solarnih celija i jedara.

Ova tehnologija je vredna i za sve entuzijaste, vizionare, preduzetnike i ljude od akcije koji mogu koristiti ovaj postupak
za razlicite namene.

MOJ JEDINI IZVOR PRIHODA IZ SVEGA OVOGA JE AKO KUPITE PLAN IZ PONUDE www.kelsall.com. (cenovnik je na sajtu, s tim sto vam mogu omoguciti znatan popust u odnosnu na isti}

Postupak i nacin izrade sam rad svakom dobronamernom Srbinu razjasniti i pojasniti BESPLATNO.

Uveren sam da bi mogla i truba da se napravi KSS tehnologijom samo bi posle morao neko sa dobrim kapacitetom pluca morao da dune.

Zoran Marinković:
 :drinks:

Arso, nemoj pogrešno da shvatiš naše šale i zezanje.

Svi mi smo ovde da bi ponešto naučili, malo se družili i malo više ... :party:

Ali nisu svi forumaši iz Beograda ili neposredne okoline, a svi do jednog bi da "grunfujemo", što zbog para a više zbog ličnog zadovoljstva.

Ljudi ni ne mogu da se javljaju po ovoj temi jer nekako deluje kao da je previše lepo da bi bila istina i čekaju rasplet....

p.s.
a svi sada sedimo i nestrpljivo čekamo k'o radoznali klinci.... :pilot:

APCA:
Ako postoji zainteresovana grupa u BILO kom gradu u Srbiji, doci cu da vam predstavim KSS metod.

Kosta NULA, NISTA....DZABA, BESPLATNO.

To je jedini rasplet koji mogu da ponudim, s tim sto ljudima iz Beograda ( i Zemuna, naravno) mogu predloziti mesto okupljanja. To bi bilo
na BRODICU ispred "Sest topola" u dogovoreno vreme.

Zezanje, sala i koika obavezni....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju