E, ovako treba... > Planovi za plovila
KSS katamarani
APCA:
KSS katamarani poznatog jedrilicara Dereka Kelsalla (Engleska, Novi Zeland) koji se izradjuju KSS metodom infuzije poliesterske smole mogu se videti na :
www.kelsall.com
Predstavnik Novozelandske firme KSS je u Beogradu na AJK marini sve do kraja septembra.
Dusan Arsic mob. 0628 223 854
Uzorci i upoznavanje sa tehnikom infuzije polistera su na raspolaganju zainteresovanim nauticarima, samograditeljima i brodogradjevinskim
preduzetnicima.
Mogucnost kupovine planova po cenama koje su prilagodjene nasem ekonomskom trenutku, sto znaci povoljnije nego one koje se
mogu videti na:
www.kelsall.com
Javite se i zakazite upoznavanje sa ovim naprednim nacinom brodogradnje :
BEZ KALUPA
SMIRGLANJE SVEDENO NA MINIMUM
ZANEMARLJIVO ULAGANJE U OPREMU
Katamarani i plovila koja se izradjuju KSS metodom su:
NEPOTOPIVA
APCA:
Ispravicu sebe u pasusu gde pise "minimalno ulaganje u opremu" , htedoh reci MINIMALNO ULAGANJE U ALAT ZA IZRADU KATAMARANA.
Potreban je jedan sasvim mali i obican kompresor i kompresiona posuda koja se moze napraviti od besavne cevi uz ugradnju manometra.
Prosiricu jos pricu i dodati ;
Tehnologija ubrizgavanja poliesterske smole je metod kojim je napravljen STELT - "nevidljivi" avion koji je pogodjen na nasem nebu i tresnuo na
sremsku ledinu kod Budjanovaca.
Ova tehnologija ima siroku primenu i mogucnosti su beskonacne. Stubovi i propeleri turbina - vetrenjaca za proizvodnju elektricne energije se u Nemackoj izradjuju ovom
nacinom. pri cemu je interesantno znati da propeleri teze oko pet (5) tona
Najbrza fregata svedske mornarice koja postize brzinu od oko 50 cvorova je takodje napravljena ovom tehnologijom.
Kapetan:
--- Citat: APCA 15, 06, 2011, 09:12:54 pre podne ---Tehnologija ubrizgavanja poliesterske smole je metod kojim je napravljen STELT - "nevidljivi" avion koji je pogodjen na nasem nebu i tresnuo na
sremsku ledinu kod Budjanovaca.
--- Kraj citata ---
eto , ne treba nama covek nista da sve sjebemo .... :sajkaca:
ajde malo vise o tehnologiji , kakve su cene i slicno ...
Zoran Marinković:
:smile:
Ovako lepo i detaljno opisan postupak i jednostavna tehnologija me podseća na opis kojim je pokojni Ljuba Moljac
opisao sledeće :
- "Kako najjednostavnije napraviti trubu..." ????
- "Jednostavno, uzmete rupu određenog oblika i oko nje stavite bakarni lim....." :dance1: :dance1:
APCA:
Zahvaljujem na odgovorima a narocito na duhovitostima.
Postupak je jednostavan, verujte na rec.
Detaljne informacije su vam na raspolaganju ako me nazovete i zakazaete razgovor. Telefon i dalje isti vazi...
Ja sam na AJK-u u Bezanijskom zimovniku svakodnevno.
Pozdrav
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju