E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Ko je proizvodjac ovog camca?
Barba:
--- Citat: Kapetan 07, 06, 2011, 22:41:58 posle podne ---oooo pa vidim ja da ce Che nezno da se prisloni na jednu pasaru :tenk:
--- Kraj citata ---
ako prethodno ne potone jer mu je musema zaorana nekim ostrim predmetom :slow_en:
tamiski pirat:
natrix je definitivno kopija batinog camca od 6 metara , razlike u koritu su jako male , ali kvalitet nemoze da se poredi . bata je to radio kako treba , a u natrixu nesmes ni da se nakasljes , sav je kilav . prvi modeli koji su se pravili dok je radio decko koji je i osmislio i izlio kalup za natrix bili su jos i ok , ovo posle njega katastrofa ... ako se malo jace naslonite na kabinu ona se ugiba .... losiji camac u toj klasi skoro nisam video ....
dale:
mislio sam da je ozbiljnija brodogradnja, a ono ispade dno dna, steta na oko i ne izgleda bas tako, delovao mi je sasvim pristojno bar ovaj primerak sta sam ja video i gura ga cetvorotaktna 15tica sasvim lepo
tamiski pirat:
pre mog sadasnjeg camca (bata 6metara) malo je falilo da se zaletim i kupim jedan koji je star bukvalno pola sezone..... sreca te nisam .......
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju