E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Ko je proizvodjac ovog camca?
SALE NB:
--- Citat: Kapetan 07, 06, 2011, 18:01:21 posle podne ---
--- Citat: budens72 07, 06, 2011, 10:06:21 pre podne ---Sale što si tako blag... ne da nije lep , već je RUŽAN !!!
--- Kraj citata ---
to je jedan od camaca za koje roditelju ne udaraju packe ako deca upru prstom :lula:
sale koje crno elanovo korito vidi koliko je tu modifikacija, elan nema one skresane coskove na krmi ...
--- Kraj citata ---
E jeste ružan, ali je stvarno prostran i praktičan! Dobra stvar je da, dok si na čamcu, ne vidiš koliko je ružan!
Znači, samo zažmuriš dok mu prilaziš, čim se ukrcaš-sve je super! :taunt:
Elanovo korito je bilo osnova za dizajn i za sve daljnje modifikacije. Ćoškove su skresali da nekome ne bi palo na pamet da stavi 100ks na njega i glisira!
Mora da im prodaja mnogo dobro ide-čim se dobrovoljno odriču barem 30% potencijalnih kupaca!!! :suicide:
Šta reći-a ne zaplakati! :this:
dale:
gledajuci danas neke camce po savi, cini mi se da je polazna osnova korita bio elan 495, al mi vise lici na BIČ t.j. batino korito a mislim da su i dimenzije slicne vecem batinom koritu samo sto je dodata kobilica zbog nedogradnje, posto batino korito ima manju (nizu) nadogradnju pa nema ni stajacu visinu ni kobilicu. mozda gresim ali kobilica na svakom laganom koritu koje ima nadogradnju i ima slabije motore koji ne mogu da izglisiraju daje dodatnu stabilnost, pogotovu na vetru i dok je na sidru
Barba:
Ma gresis, Bruce Roberts i ostale neznalice namerno postavljaju kobilicu da bi maltretirali savske i dunavske moreplovce, da ne kazem nauticare. :lol: :lol: :lol:
Ovaj A550 je stvarno ruzan kao da ga je Staljin licno dizajnirao. Mada ni T9, Primus 17 i Commander sa kabinom puno ne zaostaju za ruskim smislom za estetiku. :taunt:
Kapetan:
--- Citat: Barba 07, 06, 2011, 22:35:06 posle podne ---..... ne zaostaju za ruskim smislom za estetiku. :taunt:
--- Kraj citata ---
oooo pa vidim ja da ce Che nezno da se prisloni na jednu pasaru :tenk:
SALE NB:
--- Citat: dale 07, 06, 2011, 22:19:14 posle podne ---gledajuci danas neke camce po savi, cini mi se da je polazna osnova korita bio elan 495, al mi vise lici na BIČ t.j. batino korito a mislim da su i dimenzije slicne vecem batinom koritu samo sto je dodata kobilica zbog nedogradnje, posto batino korito ima manju (nizu) nadogradnju pa nema ni stajacu visinu ni kobilicu. mozda gresim ali kobilica na svakom laganom koritu koje ima nadogradnju i ima slabije motore koji ne mogu da izglisiraju daje dodatnu stabilnost, pogotovu na vetru i dok je na sidru
--- Kraj citata ---
Grešiš, čak i originalni Elan 495k ima kobilicu, mala jeste, ali je ima. Batino korito jeste rađeno na osnovi Elana, samo je produženo originalno korito, urađeno je bukvalno ono što LSI sada radi na svom čamcu.
Natrix je i produžen i proširen, samo je dizajnerski zadržao taj oblik.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju