Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***
Registracija broda u Delaweru
ronac:
Ja bih ipak volio da Tomi uspe da organizuje vanredne parlamentarne izbore,jer mislim da bi tada vladajuca gospoda ipak morala malo da razmisle o svojim postupcima.A narocito bih voleo da neko zaglavi zatvor i da mu se oduzme nelegalno stecena imovina,cisto radi primera, posto oni nisu nista bolji od onih kojima sada uzimaju imovinu.Cak slobodno mogu reci da su ih ovi na vlasti i stvorili. :diablo: :diablo: :diablo:
espresso:
Film je bio "Okupacija u 26 slika"...
Ja sam pod okupacijom vec drugu sezonu...
Vidimo se na vodi... mislim bukvalno...
Kapetan:
--- Citat: espresso 21, 05, 2010, 20:06:27 posle podne ---Film je bio "Okupacija u 26 slika"...
Ja sam pod okupacijom vec drugu sezonu...
Vidimo se na vodi... mislim bukvalno...
--- Kraj citata ---
:good: promace mi skroz a reditelj sam po struci ... moram se vracam u "posao" definitivno ...
LSI:
Da, sad kad je Espreso napisao i ja sam se setio da je bilo 26, a ne 100 slika.
Ali šta je 26 kad je i 100 malo za ovo što nama rade?
Sad ćemo tek da vidimo kako će uši da nam zavrću dok evro skakuće na dnevnom nivou (ali samo u jednom pravcu).
Dok nam svakog dana objašnjavaju i iznalaze nove razloge za rast evra (da ne kažem za dugo očekivani sunovrat dinara) već se smišljaju projekti za prelivanje para u budžetksu rupu.
U poslednje vreme gledao sam nekoliko emisija na ovim stranim kanalima o crnim rupama i crnoj materiji u svemiru - ma, te rupe i ta materija u svemiru nisu ništa spram naše budžetske crne rupe i isfabrikovanim uredbama, odlukama, pravilnicima, uputstvima i ko zna šta će još izmisliti ali jedno sam siguran - ovu rupu, ovi neće nikada zapušiti!
Kapetan:
da je meni palma na Paliluli sada bi na adi huji bio akva park a zooloski vrt negde kod jojkicevog kanala u krnjaci... dule velja i palma jesu sirovine i tu nema razgovora tu se slazemo ...
ali i palma i velja ne bi prodavali njive da prehrane 20 radno sposobnih vec bi ih naterali da rade... e tu je razlika izmedju seljaka (sistem razmisljanja) i modernog politicara u srbiji ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju