Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***

Registracija broda u Delaweru

<< < (10/14) > >>

Kapetan:

--- Citat: mossi  19, 05, 2010, 14:31:06 posle podne ---Taj fazon sa ženom kod mene ne bi prošao.   :nono:
Kao da sam ja kupio šasiju, a žena motor od mečke.
Svako ima svoje, a zajedno slona (Mercedes S klase).

--- Kraj citata ---

ja sam spreman da idem i na sud sa njima ... zakonom je to dozvoljeno ...

nije isto kao za kola , kola ne mogu bez motora... to jest mogu al nece daleko da idu :)

SALE NB:
Sve dok teramo našeg Johnsona, registracija je podnošljiva, ali ako nabavimo nešto jače, Marina će postati vlasnik motora!
Ovo stvarno nije toliko stvar novca, već inata i ličnog zadovoljstva.
Neverovatno je dobar osećaj svaki put kad ovu "državu" šutnem u dupe i zajebem za neku kintu  - nije bitno koliku! :taunt:  :dance:
Da nije toga, mislim da bih se već odselio negde u normalan svet!

ronac:

--- Citat: SALE NB  19, 05, 2010, 23:09:48 posle podne ---Sve dok teramo našeg Johnsona, registracija je podnošljiva, ali ako nabavimo nešto jače, Marina će postati vlasnik motora!
Ovo stvarno nije toliko stvar novca, već inata i ličnog zadovoljstva.
Neverovatno je dobar osećaj svaki put kad ovu "državu" šutnem u dupe i zajebem za neku kintu  - nije bitno koliku! :taunt:  :dance:
Da nije toga, mislim da bih se već odselio negde u normalan svet!

--- Kraj citata ---

Gde prestaje logika tu pocinje Srbija. :suicide:

Vuk:
A jel postoji neka olakšica za starije motore ili je samo bitna snaga pri plaćanju poreza? Ja lično već 2 god ne registrujem svoj čamac jer gde se ja vozim tu nema nikakve kontrole, zašto da bacam pare bezveze kad za te pare mogu da uzmem nešto goriva i ulje, taman koliko bi dao za porez i registraciju toliko me košta gorivo po sezoni (oko 200 lit i puna kapa, meni dosta) :)

ronac:

--- Citat: Vuk  20, 05, 2010, 00:41:29 pre podne ---A jel postoji neka olakšica za starije motore ili je samo bitna snaga pri plaćanju poreza? Ja lično već 2 god ne registrujem svoj čamac jer gde se ja vozim tu nema nikakve kontrole, zašto da bacam pare bezveze kad za te pare mogu da uzmem nešto goriva i ulje, taman koliko bi dao za porez i registraciju toliko me košta gorivo po sezoni (oko 200 lit i puna kapa, meni dosta) :)

--- Kraj citata ---

Onda uzivaj dok se ne organizuju. :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju