Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***

Registracija broda u Delaweru

<< < (3/14) > >>

zorter:
Dunavko u tome i jeste problem. Ja sam ubedjen (naravno nisam siguran ali poznavajuci nase politicare...) da ovi zakoni i jesu prepisane iz EU, ali niko od nasih politicara ne kaze kolika je plata u EU, i da li mi mozemo da se nosimo sa njima i u oporezivanju.To je kao i u svim sverama naseg zakonodavstva.Samo se pozivaju na EU, u svemu, osim u platama.Ako bi i uradili kao sto kazes, morali bi da to poredimo sa odnosom koliko sati treba raditi da u EU, a koliko kod nas da bi se platio ovakav porez.No, nesto ce valjda ispasti iz ove nase, nadam se ne prazne, price.Pozzzzzzzzz

skipper:
Stvarno, toliko sam se uzdržavao od komentara u vezi postova koje postavljaš Dunavko i na forumu ,, NAVODI,, . Možda će se neko i naljutiti na mene, ALI OVO MORAM REĆI
,, DUNAVKO MNOGO KENJAŠ, I DA NE KAŽEM ŠTA JOŠ I STVARNO PRETERUJEŠ ,, .Ako ti bre ništa ne valja idi pa živi gde ti odgovara, ili napravi stranku pa izadji na izbore i menjaj zakone.

espresso:
e moj skipperu, zadnje vreme doslo kada ti ovako reagujes. pusti bre, pisu ljudi svasta i za platu a kamoli kada je dzabe. evo ih motoristi se opet okupljaju ispred savezne skupstine. sad cu da slikam pa postavljam slike.

Kapetan:

--- Citat: espresso  27, 04, 2009, 15:48:21 posle podne ---e moj skipperu, zadnje vreme doslo kada ti ovako reagujes. pusti bre, pisu ljudi svasta i za platu a kamoli kada je dzabe. evo ih motoristi se opet okupljaju ispred savezne skupstine. sad cu da slikam pa postavljam slike.

--- Kraj citata ---

di si slike :)
skipper vuci rucnu :)

espresso:
ja sam za...ao stvar. dok sam se organizovao i izasao napolje ispalo je da su samo obrnuli krug.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju