Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
od Titela do Palanke vodom
IKA:
kad sam predložio da ti prevezem čamac , nisam rekao da bi to trajalo , jedno 5-6 dana.Prvo jedan dan na Belegiškoj adi sa Zoranom , pa na beljarici sa dedom jedan dan , pa u govnaru da objasnim kapetanu šta je mator čovek , pa---i tako posle pet dana eto mene u tvom kraju.
To ti je i moj predlog.Napravi jedno višednevno putešestvije.Da pristaneš i snabdeš se dao bog imaš gde.A i usput da upoznaš dobar deo forumaša( MLAĐANE IZBEGAVAJ , MLADI SU KURAŽNI)
petar_kozic:
Iko,
ako mu ti budes vozio camac kada budes prolazio pored Vince javi da vidis ko je mladjan i KURAZAN. :lol:
IKA:
sve mi se nešto čini da ni 5-6 dana nebi bilo dosta.Mlađane i kuražne izbegavati samo u gov...i .Pri tom Barba neša nespada u mlađane.
miodragi:
Jezeraš, nemoj da prenagliš. Imamo mi još ideja. Titel-preko je Begej-Klek-pa kanalom DTD do Ban. Palanke. Izbegavaš sva ta zadržavanja, spavanja i šta ti ja znam šta se sve još može desiti. Pozdrav.
srsa:
--- Citat: odisej 31, 05, 2011, 23:16:46 posle podne ---sve mi se nešto čini da ni 5-6 dana nebi bilo dosta.Mlađane i kuražne izbegavati samo u gov...i .Pri tom Barba neša nespada u mlađane.
--- Kraj citata ---
Јел ти то Ико оћеш да кажеш да Барбанеша спада у куражне? :yahoo:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju