E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaća proizvodnja- Smederevac
CamacSD:
--- Citat: Dule 05, 11, 2011, 16:47:15 posle podne ---Siklja uvecana 5 puta.
Bas me zanimaju plovne karakteristike :)
Ono sto znam je da ce po talasima da bude puno buke a po vetru puno muke :)
--- Kraj citata ---
Ne razumem poslednju rečenicu ????
ovakva tri ista samo manja čamca sam već pravio, i oni su u radu 2-3 godine, 24hdnevno ;7dana u nedelji;365dana u godini, i niko mi se nije požalio na plovne karakteristike i probleme sa talasima i vetrom, vozile su se i razne inostrane delegacije i razni inžinjeri i mostogranje i brodogranje.Ama baš niko nije imao nikakvu zamerku, Sa ovim čamcem nema zezanja, guraće ga dve Honde sa po 20ks, i Voziće veliki teret i dosta ljudi. tako da nema zajebancije i izmišljanja. ipak ljudi iz JRB-a znaju više verovatno od svih nas na forumu.
Naravno čast svakome!
CamacSD:
evo još nekih slika:
njegos68:
--- Citat: CamacSD 05, 11, 2011, 17:06:03 posle podne ---
--- Citat: Dule 05, 11, 2011, 16:47:15 posle podne ---Siklja uvecana 5 puta.
Bas me zanimaju plovne karakteristike :)
Ono sto znam je da ce po talasima da bude puno buke a po vetru puno muke :)
--- Kraj citata ---
Ne razumem poslednju rečenicu ????
ovakva tri ista samo manja čamca sam već pravio, i oni su u radu 2-3 godine, 24hdnevno ;7dana u nedelji;365dana u godini, i niko mi se nije požalio na plovne karakteristike i probleme sa talasima i vetrom, vozile su se i razne inostrane delegacije i razni inžinjeri i mostogranje i brodogranje.Ama baš niko nije imao nikakvu zamerku, Sa ovim čamcem nema zezanja, guraće ga dve Honde sa po 20ks, i Voziće veliki teret i dosta ljudi. tako da nema zajebancije i izmišljanja. ipak ljudi iz JRB-a znaju više verovatno od svih nas na forumu.
Naravno čast svakome!
--- Kraj citata ---
Sigurno da tvoja korita plove,i ovo će ploviti.. :good: Ali za talase nisam baš siguran.. Ja sam 90-tih imao korito istih dimenzija ,samo je pramac bio zašiljen..zašiljen pramac je neutralisao manje talase,ali kad naidju veći muka živa...dva tri puta sam bio blizu potapanja,da nisam bježao u ševare to bi se i desilo..Po mom mišljenju ovakvo korito po talasima je nula.. :nono: Ja razmišljam o brodiću za prevoz turista http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,8520.30.html Ali u ovakvog tabanaša nebih stavio ljude ni u ludilu.. a da je najednostavniji i najeftiniji za rad jeste..
broker975fx:
Pa nije ovo on izmišljao a ovo nije turistički brod već radni čamac za prevoz radnika od lokacije a do lokacije b. Koliko sam čuo Kinezi su insistirali da čamci budu što širi i duži pa je naravno zezanje šta će im takvi čamci kada su svi metar i žilet. Kinez je to ko zna koliko će ih tu stati. Nego Smederevac koliko bi izašlo pravljenje čamca tipa čuna sa stranicama pod 90 stepeni ali malo širi nego pravi čun. Terala bi ga Y 9.9 duga osovina. Dužine 6m. Ofarban i zaštićen i kakvi su rokovi izrade?
CamacSD:
--- Citat: Dule 05, 11, 2011, 18:56:13 posle podne ---Ja sam imao 5 takvih čamaca i bavio sam se prevozom. Novi Bg - Ada ciganlija. Dok mi je bilo isplativo.
I sada tu ima 10 čamaca iste konstrukcije.
Vozio sam lično jedno celo leto. Znam koji su problemi i o čemu pricam. Sad... za kratke relacije je super. Najisplativije graditeljima mosta. Jeftino i ne pusta vodu. Nece oni njim na krstarenja.
Nisam rekao da je lose uradjeno vec da je to bucno na talasma. I da ga jaci vetar zanosi.
I to je sve.
Kad si vec spomenuo moram da se nadovezem... JRB ne radi projekte. Niti je registrovano preduzece za takve stvari tako da njihov sud nije merodavniji od suda bilo kog od nas. Oni su prevoznici. Aj sad mi kazi da taksista moze da da atest proizvodjacu automobila :)
Ali sve to nema veze. Samo napred. Treba uzeti posao kada se nudi.
--- Kraj citata ---
Dule jedna moja ispravka, projekat je radio Tomislav Savović, inžinjer brodogradnje koji je radio u JRB-u, i koji je projektovao dosta barži i brodova, gurača i turističkih brodova, koji su napravljeni u Brodogradilištima širom Srbije.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju