E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaća proizvodnja- Smederevac

<< < (11/15) > >>

CamacSD:

--- Citat: Arsa  26, 09, 2011, 10:03:38 pre podne ---Smederevac, kada nam prikazuješ svoje rukotvorine, napiši i cenu uz svaki rad pa ćemo imati kompletniju sliku.  :drinks:

--- Kraj citata ---

Upravu si Arso, ja reko ajde prvo da postavim radove, pa da odgovaram na konkretne zahteve, ali može i ovako.

CamacSD:
Evo na primer ovaj Plavi, 6mdužine, 1m u patosu, tri nepropusne komore, kaseta, osnovna boja u dva premaza, završna boja u dva premaza, drveni elementi(patos, klupax2, na zadnjim komorama, i na kaseti,i na bokovima) obrađenje,zaštićene lanenim firnezom u 3(tri)sloja, premazane završnim lakom za čamce u 2(dva)sloja, sa atestom i računom.

sve ovo za 800eura

Od sad pa na dalje ću pisati uz svaku sliku i cenu

Pozdrav.....  BISTRO

Kapetan:
 :good: odlicno izgleda i uvek stavljaj cene !

CamacSD:
Moram da se pohvalim da ponovo ulazim u istoriju Mostogradnje u Srbiji,
1. Posle Mosta na Dunavu kod Novog Sada, koji je radila ALPINA, za koju sam radio RADNI čamac,
2. Most na preko Ade u Beogradu, koji su radili DSD i PORR, za koje sam radio DVA RADNA čamca, i renovirao nekoliko još čamaca i skeli, na red je došao i most koji spaja ZEMUN i BORČU, a koji radi,  CHINA ROAD & BRIDGE CORPORATION, ujedno ovo je i do sad najveći radni brod koji sam ja pravio.

Brod je rađen po projektu JRB-A, i uz njihov nadzor, nadzor  CRBC-a.

Rađen je od lima 4mm, l profili 50x50 od 5mm, duplo varen unurta i spolja, i pregledan skenerom za varenje.  Dobio je upotrebnu, plovidbenu i sigurnosnu dozvolu. 

Čisti se antirostom, fosfogalom, farba se osnovnom feropoks dvokomponentnom farbom u dva sloja, i završnom dvokomponentnom farbom strane  proizvodnje , Farbanje se Vrši uz nadzor stučnih lica koja uvoze ove farbe
.
Za sada par slika od početka izgradnje, pa idemo polako dalje.

CamacSD:
dužina 10m, širina u patosu 2.3m, širina preko svega 3m, visina korita pod pravim uglom 0,98m, visina od poda do tende 2.20m,  na Brod se kače dve pente koje su sinhrone po (20-25ks) znaću sutra kad dođu ioz servisa da ih nameštaju

OVO JE SAM POČETAK

IZVAREN, I SPOLJA I IZNUTRA I VRAĆAMO NA POČETNU POZICIJU ZA DALJI NASTAVAK PROIZVODNJE

SLEDI NASTAVAK

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju