a uu a ja nešto merkao da napravim slično tome
znači vaša preporuka je ni slučajno takav ,dali je stvarno toliko nestabilan ,koja mu je visina te nadkabine sada sam se bacio u bedak a to mi je bio neki reper kako da izgleda u budućnosti
sutra slikam moj pa šaljem slike
Ни сам, као млађи (а дешава ми се и сад) често нисам послушао савете оних који су неке ствари знали боље од мене. Истина, често ме је због тога болела глава (ипак је зид тврђи).
Вас не познајем, не знам да ли сте ми слични или сте ипак мудрији од мене, па учите на туђим грешкама, али сматрам да, пре него што донесете одлуку о томе шта да радите, треба још мало да се распитате.
Овде сте од два власника баш таквог чамца чули мишљења на бази искуства. Чули сте и искуство човека који је имао сличан чамац... Размислите.
Да бих помогао у размишљању, упутићу вас на следећи линк:
https://hr.wikipedia.org/wiki/Stabilitet_broda .
Прочитајте мало о стабилности пловила, можда ћете боље разумети ово што су вам власници овог чамца написали.
На крају, мораћете да одлучите шта да радите. Имаћете две могућности: да одустанете од прављења надградње или да је ипак направите.
Ако се одлучите за надградњу, требало би да будете опрезни и не испловљавате по ветровитом времену. А ако вас невреме ухвати на води, онда најкраћим путем до обале или бар до заветрине. Сачекате да невреме прође па наставите...
Дакле, овим не желим да вас охрабрим да правите надградњу али хоћу да кажем да чак и ако је направите, не мора то да буде неизоставно катастрофа.
Мислим да ћете већу грешку направити ако уклоните даљинске команде. Али сачекаћу да видим слике вашег чамца пре него што напишем још нешто.