Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
trkulja.milan
mossi:
:drinks:
Febo:
ako pitas za moj, lim je 2 mm spicast sa ravnim dnom
trkulja.milan:
uf, jedva da ukapiram gde da te nadjem. Snaci cu se. Ma da, prijatelju, ja sam iz Vrsca, tako da je ova okolina jako lose snabdevena, sto se tice izbora tipa camaca. Ono sto sam video, pravo da ti kazem ne svidja mi se, to su obicna koritanca kojima se ide po kanalu. Doduse, ako ne budem mogao da izvedem nesto bolje, silom prilika ja cu tako i da napravim, ali ako ima izbora, zasto da ne, bolje je uvek bolje. Uostalom, ova dimenzija tvog camca omogucava i nadogradnju, pretpostavljam. Sto je zimi, za lov na patke, idealna stvar. Izvini, ako smem da pitam odakle si?
Febo:
ja sam iz brckog. Pokusacu sutra da postavim sliku pa ces videti kakav je.
trkulja.milan:
Uf daleko smo ti brate, ali nema veze, sada smo blizi sa ovim sokocalama, tj. racunarima. Ako budes mogao nekako da uglavis sliku, bilo bi dobro, mada vidim da su mi ostali prijatelji koji su se ukljucili u ovo stavili divne slike camaca, to su oni pravi. Ja sam sada u penziji tako da mogu da se bacim na ovako ozbiljne stvari kao sto su camci. Ako hoces ima me na fejsbuku Trkulja Milan iz Vrsca, pa moze i tamo da ide slika. Koliko je tezak? otprilike.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju