Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
trkulja.milan
trkulja.milan:
Postovani prijatelji, nov sam na ovom sajtu, pa mi nemojte zameriti ako sam nesto i negde pogresio. A razlog sto sam pristupio je taj sto imam nameru da pravim metalni camac, manjih dimenzija, za moje porodicne izlete, a i radi lova i ribolova. Za metalni camac sam se odlucio posto varim, gasno i elektricno, tako da bih tu ustedeo sto se tice majstora. Ali, imam jedan problem, a to je radionicki crtez, ili nesto cime bih se mogao posluziti za izradu takvog camca. Neznam gde bih mogao da nadjem tako nesto. Zato bih zamolio sve ljude dobre volje da mi pomognu u tome, nije problem da se i plati takav nacrt. Ili, ako neko zna gde bi takav nacrt mogao da se kupi, u prodaji da me uputi. U svakom slucaju, unapred hvala na pomoci.
Профа:
Добро дошао!
А за план ће се већ пронаћи рјешење.
njegos68:
Dobro došao! :drinks: A što se tiče čamca ,ranije na ovakvo pitanje Zoki Kaćintata je rekao jednom forumašu da uzme malo veći karton i navrati u Pazovu.. i on ćemu nacrtati šablon na kartonu a ti ga samo preneseš na lim i udri po varenju... obrati se Zokiju vjerujem da će izaći u susret mada je malo zauzet sredjivanjem ANATEJA.. :party:
IKA:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?board=80.0
Na ovoj temi imaš deo;;planovi za plovila.Pogledaj i verujem da ćeš naći ono što te zanima.Srećno
njegos68:
evo i kako je Budens pravio čamac.. :preved: on je to i detaljno opisao i ilustrovao slikama... :lula:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju