E, ovako treba... > Plovila
Molim za savet
Jezerash:
Hvala Barba na savetu...
I meni se čini da je tako, problem je to V korito i veći gaz
Ja sam imao do skroro Premix Specijal 8, i uvek sam sam izvlačio i skidao čamac, bukvalno ga skinem za minut.
Veslao sam lagano jednim veslom...sednem na pramac, skroz na špic, spustim noge dole i lagano, išao je ko po loju, zato sam i odlučio za titel 9 definitivno.
Samo me zeza malo onaj njegov izdignuti pramčani deo i suženje kod početka kabine jer nema mesta za nogu...može lako da se skilzne kad si mokar i da završiš u vodi ali to se da rešiti prohromskom ogradom i limenim proširenjem.
Zoran Marinković:
:good:
Jezerašu, na dobrom si putu ako si se odlučio za Titel, ubeđen sam da je to ono što ti odgovara !
U sličnoj dilemi sam i ja bio pre 7-8 godina i uradio sam pravu stvar - kupio NOV TISA 94.
Onaj novi Titel iz 2009 godine bi verovatno bilo najbolje, jer taj osim kiše nije video vodu.
Ona naša izreka : "škrt dva puta plaća.."je istinita.
Ako to sada uzmeš onda narednih 10 godina rešavaj ostale stvari I UŽIVAJ za sve pare... :dance1:
I onaj sa sivom tendom je interesantan ali moraš dobro da pregledaš korito, da nema nekih oštećenja... :superstition:
Labud 1258:
Slažem se u principu sa prethodnim komentarima ali bi želeo da ti ukažem na neke stvari kod ovog sa sivom tendom za 2300. Ovo je moj čamac
http://www.navodi.com/Berza_008/004.html i dešava mi se ponekad da imam problema sa vetrom na vezu, iako dolazim svaki dan da ga obidjem dovoljno je 2 minuta da se napravi sra..e a taj sivi, ima još veću ciradu i više problema sa vetrom. Primetio sam da ima prednji prozor sa patentom za otvaranje, a to je loše jer ni jedan ne dihtuje tako da zaustavi vodu 100 %, nije skupo to srediti, klirit te površine košta oko 20-25 eura ali je problem ako je voda ušla tokom jeseni pa se tokom zime smrzla ...
To su samo stvari na koje treba obratiti pažnju, inače i ja mislim da je T9 solidno rešenje ( ja ga neću menjati barem još 10 godina )
Sretno !!!
maverick:
s kojim motorom terate taj titel
Labud 1258:
--- Citat: maverick 18, 05, 2011, 21:22:49 posle podne ---s kojim motorom terate taj titel
--- Kraj citata ---
Tohatsu 9.9 2t i super mu odgovara
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju