Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Granicna policija MUP-a RS & US Coast Guard
Outboard Master:
Serbian Coast Guard Rib-ovi su absolutno COOL
zorter:
--- Citat: Kapetan 22, 04, 2009, 12:03:15 posle podne ---
--- Citat: espresso 22, 04, 2009, 11:50:14 pre podne ---jedino sto mislim da nedostaje su sedista za "putnike".
--- Kraj citata ---
putnike ce da tegle :)
da bre stavrno sta je sa "putnicima" da li se mislilo na to ?
--- Kraj citata ---
Putnici idu u specijalni camac takozvani "MARICA", jel tako skipper-u. Objasni im molim te da nije bas pozeljno da pozele voznju u ovakvom camcu (mislim na oznake a ne na tip).
Salim se naravno. Veliki pozzzz :) :lol: :) :lol:
odissej:
Mi se odusevljavamo kakve "gumenjake" ima nasa pogranicna policija,a vidite li sta njihove kolege iz Rumunije voze!? Umesto "bravo" rekao bih "sramota" za nace ministarstvo! :suicide:
Kapetan:
--- Citat: odissej 22, 04, 2009, 20:02:44 posle podne ---Mi se odusevljavamo kakve "gumenjake" ima nasa pogranicna policija,a vidite li sta njihove kolege iz Rumunije voze!? Umesto "bravo" rekao bih "sramota" za nace ministarstvo! :suicide:
--- Kraj citata ---
odisej znas li sta su ranije vozili ? cuti barem su se ponovili i barem imaju nesto... rumuni sigurno nisu sami kupili vec im evropa poklonila 100%
zorter:
--- Citat: Kapetan 22, 04, 2009, 21:36:53 posle podne ---
--- Citat: odissej 22, 04, 2009, 20:02:44 posle podne ---Mi se odusevljavamo kakve "gumenjake" ima nasa pogranicna policija,a vidite li sta njihove kolege iz Rumunije voze!? Umesto "bravo" rekao bih "sramota" za nace ministarstvo! :suicide:
--- Kraj citata ---
odisej znas li sta su ranije vozili ? cuti barem su se ponovili i barem imaju nesto... rumuni sigurno nisu sami kupili vec im evropa poklonila 100%
--- Kraj citata ---
I to koriscene, sto ce reci polovnjake. :shout:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju