E, ovako treba... > Elektronika
Montaža fishfinder Garmina 140
oblak:
--- Citat: odisej 09, 05, 2011, 22:44:37 posle podne ---mislim da bi ovo bila prava pozicija , stim da donja strana sonde bude u ravni , ili 5mm niže od kobilice
--- Kraj citata ---
Ok, na toj "visini" ce mi biti i kavitaciona ploča motora samo pozadi. A reci mi dal ce mu smetati ova nadogradjena kobilica ? Da ultrazvuk ne "udara" u kobilicu?
IKA:
mislim da neće , mada bi možda bilo najbolje da pošalješ pitanje Peri garminu .Verujem da ćeš od njega ipak dobiti najmerodavniji savet.
oblak:
pročitao sam onu varijantu u kadici sa vodom....Ajd valjda ce se Pera pojaviti pa napisati svoje mishljenje...
oblak:
--- Citat: Dule 09, 05, 2011, 23:28:04 posle podne ---http://static.garmincdn.com/pumac/3307_InstallationInstructions_EN_.pdf
na strani 5 imas uputstvo kako se montira sonda u koritu camca.
--- Kraj citata ---
Da, da to sam video i na Perinom snimku..Shvatio sam tachno kako treba postaviti taj "sud" al testiranje ne gine kao i sa visinom vanbrodskog motora...s obzirom da mi je nepoznata vodena linija..
oblak:
--- Citat: Dule 09, 05, 2011, 23:41:18 posle podne ---Kod mene su dve sonde tako ugradjene. I rade besprekorno. Nema razloga za sumnju u to da li funkcionise ili ne. Ako je sonda ispravna neces imati nikakvih problema. Ako je jedrilica u pitanju stavi je iza ili ispred kobilice.
--- Kraj citata ---
Koliko da udaljim od ose chamca ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju