E, ovako treba... > Elektronika

Montaža fishfinder Garmina 140

<< < (3/5) > >>

oblak:
Ok, znachi napred zalepim sondu u silikon neutralni. Josh jedno pitanje....dal ce na sondin rad uticati beton u kobilici ako stavim blizu centralne ose chamca?

Kapetan:
pitaj zorana on je kod tebe u marini i ima vremena sada (nesto oko topciderke) da objasni  :yahoo:

znaci samo sipaj silikon i zabodi sondu u njega , i pazi da nemas duplo korito !

ujedno ako ti je camac jos na suvom poslusaj peru garmina (to je ipak najbolji nacin montaze), ako nije onda silikon

miodragi:
Imam plastični čamac, jedriličarsko korito, Fishfinder garmin 400 C. Montirao sam ga u sredini dužine čamca, smaknuto od linije kobilice cca 25 cm, uliven u silikon (neznam koji, elktroinženjer koji se u to razume, mi je to radio). radi bez problema, jedino sam izgubio merenje brzine, pošto sonda za brzinu radi na propeler (mali propeler na sondi koji obrće voda). Znači imam podatak o dubini, temperaturi vode i ribama.

oblak:
Hvala ljudi svima....sve sam skontao, sutra montiram a rezultati sledece nedelje kad bućnem brod..ako očiste rukavac, naravno  :) :) :) :) :)

Pera GARMIN:
Sve rečeno i lepo objašnjeno, nemam šta da dodam a da se ne ponavljam  :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju