Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Брука у Чукаричком рукавцу
nauticant:
Il to znaci da nesto rade il ne se znaje? Ja ih jos nisam ugledo a prolazim tude bar dva tri puta na dan i zevam usput ko blesav, ce da sudarim nekoga...
More i ja pis'o gradonacelniku, al ni abera od njega...valjda ima poverenje u te "strucne sluzbe" - u te gos'n sekretare Petrovice.
Il cemo ploviti il po mulju roniti aman zna li neko?
Zoran:
Uz svako pismo slao sam i po jednu fotografiju rukavca.
Svi se na sve vade,ali treba biti uporan.Nekima sam po tri puta
pisao.Ministru poljoprivrede i vode. On me upucuje na srbija vode
ja njemu neka im on naredi i tako u krug.Fala bogu pa gotovo.
Camac Moj:
Postovani
Danas je "ciscen" rukavac ako se to moze nazvati ciscenje.Toliko je primitivno da je vise licilo na mucenje vode.Ako tako nastave nema plovidbe ove godine.Ajde da za cas zanemarimo vlasnike plovila (oni su bitni drzavi kad treba da se plati porez) ali u tom istom rukavcu spremaju se najbolji veslaci Srbije pa zar Srbiju nije sramota da isti treniraju u bari prepunoj smeca.Lep podstrek za omladinu da se bave sportom.Ako vlasnici plovila budu cekali da se ispostuju sve gradske procedure ubrzo ce im camci biti na suvom posto ce rukavac presusiti.
Na facebook strani CamacMoj mozete videti slike i vesti vezane za ovu temu.
Pozdrav,
BEGEJ:
Bio sam danas na Srebrnom jezeru i vidim da je Veslacka reprezentacija tamo na pripremama, a inace oni tu ne treniraju, medjutim nema veze treniraju mladji narastaji. Dok se ne organizuju kao zemunci nema tu leba. Eto ga bager i dalje radi na Zemunskom keju i dovoljno da mu neko od nadleznih da zeleno svetlo, pa da zavrsi posao za 2sata i napravi normalan prolaz da se mogu koristiti plovila ove sezone. :suicide:
Kapetan:
nije bitno kolika je "kasika" vec koliko ce puta da zahvati , doduse ako je kratka ima da bude losa dubina
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju