Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Брука у Чукаричком рукавцу

<< < (17/43) > >>

nauticant:
Ispade ovo zgodna predigra za ono cega sam se inace pribojavao a to je sta ce biti kad zavrse most i poruse ove privremene stubove. Mada, moram priznati pre oko 40 min sam prolazio i ne videh da se nesto radi na tom delu rukavca, sve je isto kao juce - bar tako izgleda sa kolovoza

Kapetan:
sve dok F odeljenje ne vidim da sparta po savi i Dunavu nista ne verujem ...

danas sam poslovno bio do Beograd voda, e braco mila... dobro je da uopste postoje , ormani su im iz zoranovog mladalackog doba , racunari iz dedinog vremena, a krecio im je jos drug tito (iku ne smem da pomenem ali mislim da mu je to bio majstorski ispit  :taunt: ) ....

morao bi grad malo da ulozi u ovu instituciju definitivno , ovako kako je ne valja ...

nauticant:
Aman Kapetane, mani ormane, racunare i krecenje, pricaju li sta o Cukarickom rukavcu oce li da ciste il da bijemo

Zoran:

Imas mustuluk.  :drinks:

srsa:
Ма само нек одраде посао како треба. Видео сам како раде. Нисам баш тако замишљао чишћење. У питању је мали багер са малом кашиком. Очекивао сам велику баржу са великим багером, али добро, могуће да није безбедно пролазити између стубова моста са великогабаритним пловилима.
Као што рекох, само нек одраде како треба, а нама нек остане задовољство да је баш наш форум иницирао решавање овог проблема указујући надлежнима на исти (можда и није истина али бар лепо звучи).   :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju