Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Брука у Чукаричком рукавцу
oblak:
--- Citat: mesechar 16, 05, 2011, 15:34:04 posle podne ---E PA DA PRVI POKUPIM MUSTULUK... OD JUTROS DZARAJU PO CHUKARICHKOM RUKAVCU1 Sta ce ispasti od toga i koliko ce trajati rezultati akcije vreme ce pokazati!
--- Kraj citata ---
E nek je sa srećom:-))) Onda Mesečar onu kafu što sam platio juče nek ti bude za muštuluk xexexexexe
mesechar:
--- Citat: gorance 16, 05, 2011, 12:38:38 posle podne ---Ima li novosti?
Ciscenje ili ipak ne?
--- Kraj citata ---
chiscenje je krenulo kaosto sam i rekao
srsa:
--- Citat: Kapetan 16, 05, 2011, 10:31:36 pre podne ---
--- Citat: srsa 12, 05, 2011, 19:08:04 posle podne ---А ево шта има на званичном сајту ЈП "Београд воде":
--- Kraj citata ---
ajde please daj link za njihov zvanican sajt, sve sto sam ja nasao je sa zvanicnog sajta beograda, izgleda da uopste nemaju sajt...
--- Kraj citata ---
У праву си Капетане, то је званични сајт Београда, у оквиру којег постоји списак јавних предузећа, међу којима и ЈВП"Београдводе". :sorry:
srsa:
Умало да заборавим, тачно је кренули су радови на чишћењу рукавца. Како сам обавештен, наравно све је незванично, биће очишћен "пролаз" ширине око 10 метара са минималном дубином од 2 метра. То би требало да буде привремено решење за наредне 2 године, а после..... Стубови моста су привремени и биће уклоњени пред завршетак радова на мосту, тако да ће се вратити она стара "циркулација" и "проводњавање" рукавца.
Такође, наводно, вршено је истраживање од стране стручњака са Грађевинског факултета, који су утврдили да је постављање привремених стубова моста у знатној мери умањило природно "проводњавање" рукавца. Размишља се о варијанти да се након завршетка моста одради детаљније чишћење рукавца, што је већ знатно озбиљнији подухват, а добар део трошкова ће сносити извођач радова на мосту.
STG:
--- Citat: mesechar 16, 05, 2011, 15:41:30 posle podne ---
--- Citat: gorance 16, 05, 2011, 12:38:38 posle podne ---Ima li novosti?
Ciscenje ili ipak ne?
--- Kraj citata ---
chiscenje je krenulo kaosto sam i rekao
--- Kraj citata ---
E.docekasmo i to! :) :dance:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju