Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Брука у Чукаричком рукавцу

<< < (22/43) > >>

nauticant:
Da taj vodeni motokultivator danas nisam video svojim ocima rekao bi "Dale ala lazes". Zao mi samo bilo sto se od soka nisam setio da to cudo fotografisem, al nema veze ti si se poneo prisebno i hrabro i opalio ga par puta. Ne mogu da verujem, jos ne mogu da se oporavim od soka !!! E ovo je za novine i za zelene.

Mozda je i to jedna od tema iz obrasca za pridruzenje EU pa to mora tako...ej radnici rade na po 10 minuta zato sto se truju amonijakom cisteci rukavac gde nam deca godinama veslaju. De bre mi to zivimo aman ljudi, koga bre to zaj.....ju

BEGEJ:
Danas se snima emisija o  toj katastrofi na RTS 1  sa camdjijama  u rukavcu za Beogradsku hroniku  pa cemo da vidimo ko ce da da izjavu i kakvu. Snimanje izmedju  10.00 -13.00,  pa ko ima sta reci nebi bilo lose da se nadje u blizini Topciderke i  na okolnim marinama.  :hi:

LSI:

--- Citat: BEGEJ  19, 05, 2011, 01:20:13 pre podne ---Danas se snima emisija o  toj katastrofi na RTS 1  sa camdjijama  u rukavcu za Beogradsku hroniku  pa cemo da vidimo ko ce da da izjavu i kakvu. Snimanje izmedju  10.00 -13.00,  pa ko imasta reci nebi bilo lose da se nadje u blizini Topciderke i  na okolnim marinama.  :hi:

--- Kraj citata ---

Ne sumnjam ja da će biti više onih koji će želeti nešto da kažu.
Mene zanima šta će od toga biti objavljeno na RTS-u?

srsa:
Е па данас у Београдској хроници, осим прилога са језера(са више лепих девојака на плажи), није ни споменут Чукарички рукавац. Да ли ће бити сутра или неког другог дана остаје да видимо, А што се тиче чишћења рукавца, нисам успео да приметим никаво видљиво побољшање ситуације у односу на период пре почетка чишћења(а чисти се већ 4 дана).  :nono:

nauticant:
Pa nece ni biti poboljsanja, ne moze masinom za uklanjanje vodenog bilja da se produbi plovni put, to nam strucnjaci samo "zamazuju oci" i reci ce na kraju "uradili smo sve sto je moglo". Ovo je samo jos jedan dokaz koliko smo postali drustvo nekompetentnih u svakom pogledu. Tako je to kada se na bitna mesta u drzavi poslednjih godina imenuju samo partijski poslusnici i nestrucni ljudi, okreni se malo oko sebe i sve ti je jasno. Ej poslali kosacicu za vodeno bilje ?!!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju