Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

tu sam!

<< < (8/8)

vukan:

--- Citat: SALE NB  18, 05, 2011, 11:01:02 pre podne ---Vukane, čestitam na kupovini, neka te dobro služi! :good:

Inače, 495 glisira već sa 25ks, a 30-40ks je sasvim dovoljno.
Što se potrošnje tiče, od glisera ne možeš očekivati neku ekonomiju sa tim nedoraslim motorom.
Eto, ta potrošnja koju si naveo, ( kula Nebojša- ada Međica i nazad, cca 14km ), moja 495-ica sa Evinrudeom 50ks za istu udaljenost potroši oko 4 litre!

Idelana kombinacija za taj čamac je neki motor od 40-50ks i mali pomoćni do 4-5 ks, po mogućnosti 4-taktni. tako imaš dobru ekonomiju i u sporoj i u brzoj plovidbi.

--- Kraj citata ---

Hvala na cestitkama.

Jel taj Evinrude od 50ks 2T ili 4T??

POKOJNI-TOZA:
Nek je sa srecom Vukane, bitno je da si ti zadovoljan, i ne bi se slozio sa oniom pricom da je vlasnik srecan kad kupi a jos vise kad proda, ja licno jesam bio srecan kad kupim camac ali i tuzan kad prodam stari za svaki su me vezivali lepi dani provedeni na vodi.Najbitnije je da se camac koristi, i da je vlasnik zadovoljan svojom ladjom, brzina barem meni nije toliko bitna. Pozdrav  :drinks:

SALE NB:

--- Citat: vukan  18, 05, 2011, 11:45:14 pre podne ---
Hvala na cestitkama.

Jel taj Evinrude od 50ks 2T ili 4T??

--- Kraj citata ---

Evinrude je 2T, naravno!  :taunt:
Da je 4T, mogao bi da računam sa još 30-40% nižom potrošnjom!

STG:
Stigoh kuci i nesto premisljam po glavi,danas sam ovakav camac video na reci,tj na brodicu...nesto mi poznat...I eto,vidim odakle! :)
Da sam se ranije setio mogli smo da surduknemo pivce zajedno,ali ima dana...
Vidimo se na reci. :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju