Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Porez na Camce

<< < (49/72) > >>

Barba:
Sto je govorio jedan moj kolega: "Sacuvaj nas Boze srpskog kapitalizma i demokratije".

:diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :skull: :skull: :diablo: :diablo: :diablo:

drazeta:
Jel gledao neko rts dnevnik u 19.30?Kaze mi drugar da je Mrkonjic pricao o smanjenju poreza na luksuz.Razlog-jako mali broj registrovanih camaca i splavova.

IKA:
ajd da doživimo i to čudo.
ipak će po novom teret pasti na one koji nemaju ni za gorivo

deda:
Prica se da ce po novom camci moci da se registruju mesecno!Ajd i to cudo da vidim!

petar_kozic:

--- Citat: drazeta  25, 07, 2010, 23:07:15 posle podne ---Jel gledao neko rts dnevnik u 19.30?Kaze mi drugar da je Mrkonjic pricao o smanjenju poreza na luksuz.Razlog-jako mali broj registrovanih camaca i splavova.

--- Kraj citata ---

Ja gledao. Bila reportaza. Kao zbog velikog poreza mali broj registrovanih camaca i splavova. Sto i jeste istina.
Drzava nije napravila dobru podelu i sada imaju manjak u budzetu i ti koji zele da registruju, registruju preko grane. Sto i jeste istina.

Kao i Hrvatska je valjda napravila isti problem ali su odmah to prepravili. Ovo uzmite sa rezervom mozda nisam dobro cuo.

Onda, intervju lika iz Goga nautike, isto ti ispricao covek.

Pa, intervju vlasnika jednog splava koji kaze, da su porezi ogromni. Ide do milionskih suma. Nece da placaju jer je kazna samo 5.000,00 dinara. Sto nema NIKAKVE logike. Drzavo  :suicide: :suicide:

I onda cika Mrki kaze da ce da regulisu porez na luksuz jer je drzava ovime samo izgubila.
Da vidimo i to cudo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju