Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Porez na Camce
giganova:
Nisam za predlog sa bajkerima zato sto su teski za kontrolisati.Mozemo ih animirati preko njihovih sajtova i neka oni organizuju u svojoj reziji.Drzimo se za sada ljudi sa vode,dajte po sajtovima pecarosa i sl nigde nista nije pisalo,malo Kosava kod vukova i to je to.
Ujedno se i zahvaljujem Kosavi na podrsci.
Kapetan:
--- Citat: giganova 11, 05, 2009, 13:57:58 posle podne ---Nisam za predlog sa bajkerima zato sto su teski za kontrolisati.Mozemo ih animirati preko njihovih sajtova i neka oni organizuju u svojoj reziji.Drzimo se za sada ljudi sa vode,dajte po sajtovima pecarosa i sl nigde nista nije pisalo,malo Kosava kod vukova i to je to.
--- Kraj citata ---
oni organizuju na obali mi na reci ni ja ne bih mesao ...
giganova:
--- Citat: Kapetan 11, 05, 2009, 14:00:48 posle podne ---
--- Citat: giganova 11, 05, 2009, 13:57:58 posle podne ---Nisam za predlog sa bajkerima zato sto su teski za kontrolisati.Mozemo ih animirati preko njihovih sajtova i neka oni organizuju u svojoj reziji.Drzimo se za sada ljudi sa vode,dajte po sajtovima pecarosa i sl nigde nista nije pisalo,malo Kosava kod vukova i to je to.
--- Kraj citata ---
oni organizuju na obali mi na reci ni ja ne bih mesao ...
--- Kraj citata ---
Ovo je licno iskustvo sa tim ljudima sam godinama :drinks:
Kapetan:
--- Citat: giganova 11, 05, 2009, 14:09:12 posle podne ---Ovo je licno iskustvo sa tim ljudima sam godinama :drinks:
--- Kraj citata ---
prihvaceno :)
deda:
Kratko uputstvo o LEGALNOM izbegavanju poreza ukoliko ove dustabanlije ostanu pri svom: papiroloski prodati motor bratu,kumu,prijatelju[zene nisu preporucljive mogu da u ljutnji prijave kradju"svog" motora] odjaviti iz plovidbene dozvole a onda ti "kupac" izda ovlascenje za koriscenje "njegovog" motora!Po plovidbenoj nemas motor,nema poreza a opet si legalan jer imas ovlascenje od vlasnika!Isto kao i sa automobilima! :aggressive: :wild: :on_the_quiet:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju